Tilbud Udsolgt
Natcreme Basic, Til alle hudtyper 50ml

Natcreme Basic, Til alle hudtyper 50ml

Produktet er udsolgt.

170,00 DKK 200,00 DKK


Denne natcreme er udviklet til at kunne anvendes af alle hudtyper. Men især personer med uren hud og acne samt teenager vil drage stor fordel af denne cremes rensende virkning.

Når du anvender Colosé Natcreme Basic vil den forsyne huden med en velafbalanceret fed blanding af lipider og naturlige fugt bevarede ingredienser som vil nære og beskytte huden. Huden opnår en god fugtighedsbalance og føles blød og smidig. 

Colosé Natcreme Basic indeholder probiotiske mælkesyrebakterier som nedbryder dødt væv og har en antibakteriel virkning, 


Varenr.: 11530
Lagerstatus: Ikke på lager

SAMMENSÆTNING

En natcreme med milde ingredienser som kan pleje og nebryde urenheder. Cremen indeholder vigtige fugtgivere, beskyttende ingredienser samt exfolierende mælkesyrer og AHA. Sammen vil disse tilføre din hud vigtig næring, rense samt tilføre vigtig beskyttelse så huden kan få ro til at genopbygge sig selv. 

INGREDIENSERNE

AVOCADO indeholder vitamin A,B,C,D og E samt plantesteroler der er meget lig de steroler som naturligt fremkommer i den menneskelige krop og som har en vigtig rolle i kontrolprocessen omkring hormoner i kroppen.

KOKOSOLIE er meget fed og nærings-rig. Danner en beskyttende hinde på huden som beskytter mod udtørring.

BIVOKS forstærker spredningen og aktiviteten af de øvrige ingredienser.

CARBAMID har vandbindende evner som beskytter huden mod udtørring. Den har en let exfolierende egenskabe hvorfor denne natcreme er særligt egnet til personer som har tendes til urenheder.

VEGETABILSK PROTEIN regulerer væskebalancen, forbedrer hudens mikro struktur og reducerer rynkerne. 

AHA er mildt exfolierende på huden og nedbryder de døde celler. AHA har en evne til at binde vand til huden og modvirke udtørring. Den milde syre rducere synlige tegn på aldring, modvirker udtørring og en ujævn hudtone hvilket medfører et yngre udseende hud.

PROBIOTISKE MÆLKESYRE BAKTIERIER er mildt exfolierende og kan nedbryde de døde hudceller så. Har antibakteriel Virkning på huden og modvirker betændelse i huden.

AMINOSYRER har vandbindende egenskaber og kan kompenserer for skadede proteiner i huden. Aminosyrer medvirker til at forhindre for tidlig aldring af huden. 

ALLANTOIN stimulerer cellernes regenerering og er vigtig for huden genopbygning.

 

INCI

AQUA DECYL OLEATE ISOPROPYL MYSTRIATE CETEARYL ETHYLHEXANOATE CERA MICROCRISTALLINA POLYGLYCERYL-2-SESQUIISOSTEARATE GLYCERIN PERSEA GRATISSIMA FRUIT OIL PROPYLENE GLYCOL MAGNESIUM STEARATE CERA ALBA PEG-22 DODECYLGLYCOL COPLYMER MAGNESIUM STEARATE PHENOXYETHANOL CHLORPHENESINE PARFUM SODIUM LACTATE LACTIC ACID TEA LACTATE SERINE UREA SORBITOL SODIUM CHLORIDE ALLANTOIN BENZYL SALICYLATE CITRONELLOL HEXYL CINNAMAL HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE BTYLPHENYL METHYLPROPIONAL BENZYL BENZOATE LIMONENE LINALOOL

Kunder der har købt dette produkt har også købt