Fodcreme,  heler hælrevner plejer tørre og trætte fødder, 150 ml.

Fodcreme, heler hælrevner plejer tørre og trætte fødder, 150 ml.

150,00 DKK

Ingen bedømmelse

Fodcreme som blødgører hård hud, har helende virkning på revnet hud og modvirker fodsved

Colosé fodcreme er udviklet med fugtgivende olier og plejende ekstrakter samt camphor og menthol som sammen har en god virkning på de forskellig problemer som kan opstå ved fødderne.

Denne fodcreme vil pleje dine fødder så de igen bliver bløde, rare at gå på og pæne i dine sandaler.

Varenr.: 16420
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé fodcreme er sammensat af en fugtgivende olie-vandemultion, blomsterekstrakter samt camphor og menthol. En sammensætning som vil blødgøre, berolige og modvrke dårlig lugt.

UREA/CARBAMID kan blødgøre tør og hård hud og eksfoliere huden, urea er det eneste, der virker på lang sigt mod hård hud på fødderne.

MINERALOLIE er kendt for at være en af de sikreste  fugtgivende ingedienser til anvendelse i kosmetik og hudpleje. Mineralolie er naturlig og giver yderst sjældent anledning til allergier og hudirritation. Den trænger hurtigt ind i huden og hjælper de aktive ingredienser til at trænge ind i huden.

KOKOSOLIE har særlige fugtgivende og helende egenskaber på huden. Den har en fantastisk evne til at genoprette skadet hud så den bedre kan modstå fugttab.

ARNICA BLOMST EKSTRAKT stimulere og fremmer blodomløbet og forbedrer hudens elasticitet.

CAMPHOR  har en opfriskende, anticeptisk og svalende effekt. Desuden virker kamfer som en blødgører og vil hurtigt lindre hævede og trætte fødder.

MENTHOL køler og forfrisker huden samt modvirker dårlig lugt fra sved

Naturlige fugtgivere, såsom UREA, SALTE FRA MÆLKESYRER og ALLANTOIN som fremme optagelsen af og hudens evne til at holde på fugtigheden. 

ANVENDELSE

Anvend Colosé fodcreme efter grundig afvaskning af fødderne.

Cremen kan anvendes efter behov. Du kan afhjælpe trætte og snurrende fødder ved at anvende Colose Bodyscrub #16340 ved at scrubbe fødderne vil du stimulere blodtilførelsen. 

Cremen er desuden også virksom mod tørre eller sprukne knæ og albuer.

 

BEMÆRK

selvom det er dejligt med et fodbad, er det vigtigt at huske at et langt varm fodbad ikke er godt for huden. Brug aldrig en fil på den hårde hud, det vil fremprovokerer mere hård hud, brug i stedet en grydesvamp på dine fødder hver gang du går i bad.

Er du særligt plaget af fodsved, anbefaler vi, at du lader din sko tørre helt igennem evt. skifte sko hver anden dag, er skoene meget fugtige og varme efter en hel dags brug, kan det være en god ide at pudre skoen med Colosé Talkum #16390 som vil optage fugten og tilføre skoen en mild behagelig duft.


 

Kommentarer 0