Tilbud
Selvbruner, Lait de Autobronzant - 125 ml.

Selvbruner, Lait de Autobronzant - 125 ml.

100,00 DKK 200,00 DKK


Ingen bedømmelse

Colosé selv bruner aktiverer hudens eget protein du opnår derfor en mere jævn og naturlig farve end ved selvbrunere som tilfører huden en kunstig farve.

Denne selvbruner virker i overfladen af huden, ved at hudens eget protein aktiveres og producerer den naturlige farve som hvis du opholdt dig i solen. Du opnår derved en jævn brun tone allerede efter ca. 2 timer. Farven vil langsomt falme naturligt ved hudens naturlige fornyelsesproces.

Colosé selvbruner er velenet til både krop og ansigt.

 


Varenr.: 16540
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé selvbruner er sammensat med plejende og fugtgivende ingredienser. Selve cremebasen er så mild at at du kan anvende den i ansigtet.

MINERALSK OLIE de mineralske olier Colosé anvender er af farmaceutisk kvalitet og certificeret af FDA, det betyder at de er af den reneste kvalitet som er godkendt til brug i babyprodukter og ikke udsat for forurening. Mineralsk olie er helt naturlig og den fugtgivende ingrediens som giver færrest anledninger til hudirritation. Den er hurtigt absorberende i huden uden at den til stopper porerne.

DHA er et helt naturligt stof ud vundet fra sukkerplanter den virker ved at den går i forbindelse med aminosyrerne i cellerne i hudens øverste lag hvorefter proteinerne bliver aktiveret og huden danner den brune farve.

E-VITAMIN beskytter huden mod de skadelige frie radikaler som er med til at nedbryde huden og foresage skader, rynker og kræft

VITAMIN-C en stærk antioxidant som beskytter huden, er med til at blokere de frie radikaler som kommer fra solens skadelig UVB stråler. UVB stråler er ba. medvirken til hudskader som viser sig ved pigmentfejl og leverpletter.

ANVENDELSE

Cremen påføres den rengjorte hud. Før første brug anbefaler vi, at afrense kroppen med COLOSE s Peeling Copporel #16340 og ansigtet med COLOSE s Dybderensende Maske Clarifant #11120. 

Efter påføring er det vigtigt at vaske hænderne omhyggeligt. 

Lad cremen trænge ind og huden udvikle farven i min. 2 timer hvorefter du kan påføre selv bruneren igen for at opnå en mørkere farve.

Du kan forlænge holdbarheden af farven fra selv bruneren ved at smøre dig ind i en fugtgivende lotion hver dag.

HUSK altid at vaske hænderne grundigt efter påførelsen.

 

INCI

AQUA PARAFFINUM LIQUIDUM CETETH-20 DIHYDROXYACETONE GLYCERYL STEARATE PETROLATUM CETEARYL ALCOHOL GLYCERIN CETYL ALCOHOL OCTYL METHOXYCINNATE IMIDAZOLIDINYL UREA PHENOXYETHANOL PARFUM METHYLPARABEN CITRIC ACID BUTYLPARABEN ETHYLPARABEN PROPYLPARABEN PEG-8 TOCOPHEROL ASCORBYL PALMITATE ASCORBIC ACID BENZYL SALICYLATE

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt