Tilbud Udsolgt
Dagcreme til mænd, fugtgivende og beskyttende 50 ml.

Dagcreme til mænd, fugtgivende og beskyttende 50 ml.

Produktet er udsolgt.

120,00 DKK 200,00 DKK


Ingen bedømmelse

Colosé dagcreme til mænd er udviklet til at beskytte og nære den mandlige hud.

Den indeholder en lang række anderkendte ingredienser som er særligt effektiv til at beskytte huden mod for tidlig aldring og udefra kommende skadelige påvirkning af huden.

Soin pour hommes er udviklet med vigtige anti age ingredienser som udretter rynker og løs hud i ansigtet og på halsen.


Varenr.: 11360
Lagerstatus: Ikke på lager

SAMMENSÆTNING

Colosé dagcreme til mænd absorberes øjeblikkeligt uden at fedte. Cremen er sammensat af beskyttende og nærende ingredienser som giver mandens hud den bedste pleje og beskyttelse mod udtørring og for tidlig aldring.

INGREDIENSERNE

Kulsukker ekstrakt Indeholder taniner og allantoin som er antiinflamatorisk og har helene egenskaber på huden. Den har en sammentrækkende virkning på huden, som sikrer at urenheder ikke trænger ned i porerne.

Glycerin er en naturlig fugtighedsbevarende ingrediens, som vil fremme fugten i huden.

Vitamin E Beskytter huden mod de skadelige frie radikaler og forhindre hudens aldring

Provitamin B5 er en stærk anti age ingrediens som sikrer hudens evne til at holde på fugtigheden og udretter allerede opståede rynker.

UVA filter Beskytter huden mod solens skadelige stråler.
 

Ingredients (INCI declaration)
 AQUA   PARAFFINUM LIQUIDUM  CETEARYL ALCOHOL  CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDE  STEARIC ACID  GLYCERIN  PROPYLENE GLYCOL  ALCOHOL DENAT.  SODIUM CETEARYL SULFATE  UREA  SODIUM LACTATE  SYMPHYTUM OFFICINALE ROOT EXTRACT  PHENOXYETHANOL   ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE  PANTHENOL   TRICLOSAN  PARFUM  METHYLPARABEN  TOCOPHERYL ACETATE  BUTYLPARABEN  ETHYLPARABEN  PROPYLPARABEN   BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL  HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE  CITRAL  HYDROXYCITRONELLAL  GERANIOL  BENZYL SALICYLATE  ALPHA-ISOMETHYL IONONE

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt