Ansigtsmaske til mænd, dybderensende og plejende 50 ml.

Ansigtsmaske til mænd, dybderensende og plejende 50 ml.

300,00 DKK

Vejl. udsalgspris 300,00 DKK


Colosé purifying mask er udviklet til at rense og pleje den mandlige hud. Med et stort indhold af rensende kaolin og aloe vera vil den rense, udglatte og få hudens porer til at trække sig sammen.
Denne rensende ansigtsmaske blødgører og plejer irriteret hud.

Selv meget følsom hud vil opnå stor gavn af denne lækre og meget behagelige ansigtsmaske.
 


Varenr.: 11330
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé dybderensende ansigtsmaske til mænd er en effektiv ansigtsmaske, som renser overhuden og porerne fri for døde hudceller, salte og andre urenheder. Den er dyb absorberende og eliminerer hudorme og fedtet hud. Huden efterlades blød og velnæret, helt ren og fri for hudorme.

 

INGREDIENSERNE


KAOLIN grøn mudder har gode absorberende evner af både vand og fedt hvilket gør denne lerart særligt velegnet til at fjerne fedt og sved fra huden.

ALOE VERA er kendt for sine mange gavnlig egenskaber på især uren hud. Aloe vera lindre betændelsestilstande og hjælpe huden med at hele efter udbrud af bumser og hudorme. I øvrigt er den fugtgvende og hjælper overhuden til at holde på fugtigheden.

VITAMIN KOMPLEKS MED VITAMIN C & E: En kraftig antioxydant som beskytter, beroliger og stimulerer hudens collagenproduktion, hvilket resulterer i en mere glat og fast hud. I øvrigt beskytter antioxydanter mod de frie radikaler.


Anvendelse
Colosé Purifying Face Mask til mænd anvendes to-tre gange om ugen, påføres velrenset hud i et tynds lag. Lad sidde i 5 min og rens masken af med vand. Afslut med skintonic og plejende creme.
 

INCI #11330 PURIFYING FACE MASK

AQUA, KAOLIN, TALC, CETYL, ALCOHOL, PARAFFINUM, LIQUIDUM, GLYCERYL, STEARATE, SE, DECYL OLEATE, ALOE BARBADENSIS, LEAF, JUICE POWDER, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, GLYCERIN, PARFUM,  SORBIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-8, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, CI 77891, CI 47005, CI 42090

Kunder der har købt dette produkt har også købt