Produkter til Uren Hud

Colosé's produkter til uren hud med tendens til acne, bumser og hudorme 

Her på siden finder du de produkter, som Colosé har udviklet særligt til uren hud. Den eneste måde at komme af med urenhedder i huden er ved konsekvent daglig afrensning og pleje af huden morgen og aften, der findes ingen mirakelkur, men disse produkter kan afhjælpe problemerne. 

Få en flot ren hud 

Colosé har med sine mange års erfaring udviklet en lang række produkter, som kan anvendes af personer som kæmper med uren hud. I Colosés plejeserie anvendes der naturlige virkemidler, som sammensættes med stor hensyntagen til de problemer den urene hud kæmper med. Vi anvender planteekstrakter som i plantemedicinen er kendt for sin evne til at berolige uren hud og hæmme de betændelsestilstande som giver anledning til bumser. 

 

Vælg rigtig første gang!

Vi anbefaler, at du læser grundigt om produkterne før du beslutter dig, vælger du de helt rigtige produkter, vil du opleve en meget hurtig fremgang for din hud.

Hvis du fortsat er i tvivl om hvilke produkter du skal vælge til din hud, hjælper vi dig meget gerne, du kan enten sende os en mail på Colose@mail.dk eller kontakte os via vores facebookside Colose Danmark så vil vi hjælpe dig.

 

Vil du vide mere og uren hud og hvordan du bedst behandler den, så kan du følge med på vores blog 

preload spinner

Søger du en foundation til uren hud? Så finder du den her: