Om Colosé

Hudpleje af højeste kvalitet        

Colosé er kosmetik og hudpleje af højeste kvalitet, lige siden Colosé startede sin produktion for mere end 45 år siden har missionen altid være at producere hudpleje med de bedste ingredienser og naturlige virkemidler samt med en profil som altid tager hensyn til miljøet. Det er derfor at du i dag kan købe gode hudplejeprodukter i 100% nedbrydelig emballage fra Colosé.              

 

Colosé i Danmark


Colosé har eksisteret på det Danske marked i over 15 år, produkterne bliver solgt via Colose.dk og gennem enkelte profesionnelle forhandlere. Colosé Danamark er officiel Colosé partner og du undgå derfor fordyrende mellemled når du handler hos Colose.dk. 

Vi er en lille virksomhed med kun tre medarbejdere men en ting kan du  være sikker på, vi har stor fouks på vores kundeservice og sidder altid klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

                                                

 

Vores Mission 

“Hos Colosé ønsker vi at forsyne vores kunder med kosmetik og hudpleje i den højeste kvalitet. Det gør vi ved at vi altid anvender de bedste naturlig ingredienser kombineret med den nyeste forskning og høj teknologisk udvikling. Vi tilbyder altid et bredt sortiment af allergitestede hudplejeprodukter i en professionel kvalitet”

Vores Vision

”Colosé vil være det første valg når det kommer til kosmetik og hudplejeprodukter. Det vil vi sikre ved altid at tilbyder den bevidste forbruger og professionelle kosmetiker gennemsigtighed og et højt niveau af information omkring ingredienser, produktion og testmetoder.”

 

Colosés produktion

 

Vore produkter er ikke kun en succes på det europæiske marked, men bliver eksporteret til mange andre lande i Amerika, Fjernøsten og hele i Stillehavsregionen til mere end 50 lande over hele kloden. Colosé produkterne er blevet fremstillet under brugen af den nyeste teknologi, på vores fabrik i Schweiz i mere end 40 år.

I hele fremstillingsprocessen bliver der udvist den højeste grad af omhyggelighed, lige fra udvælgelsen af de enkelte ingredienser til det øjeblik hvor det færdige produkt bliver emballeret. Vore egne laboratorier arbejder tæt sammen med flere velkendte klinikker i Schweiz , hvilket gør os i stand til at opretholde den højeste kvalitet, og at bruge de ingredienser der skal til for at producere produkter der kan hævde sig med de bedste i den kosmetologiske udvikling. Det er også på baggrund af disse, at Colosé har ISO 9001 certificeringen samt GMP (Good manufacturing Practice) Hvilket understøtter Colosés gode kvalitet.

Ingredienserne


De anvendte materialer og parfumebaser bliver udvalgt efter deres anvendelighed og slutproduktet lever fuldt op til de strengeste krav der bliver stillet både fra Det Schweiziske Sundhedsministerium og the Food and Drug Administration of the USA, US FDA (den mest anerkendte kosmetik-kontrolorganisation i verden).
Hver eneste ingrediens egenskaber og virkning på huden bliver undersøgt og klassificeret. Det endelige produkt er genstand for den højest mulige slutinspektion, som både bliver gennemført i vore laboratorier og på et specialiseret institut for biologiske-, toksikologiske- og bakteriologiske virkninger. Køber du et Colosé produkt er du altid sikker på, at du køber kosmetik og hudpleje af den højeste kavlitet