Kom af med sorte hudorme en gang for alle

oprettet d. under Uren Hud, Hudpleje

Sorte hudorme på næsen og langs med kinderne er noget rigtig mange er plaget af, men det er slet ikke så svært at komme af med dem som man skulle tro, det kræver en lille indsats i starten, men når først du har renset huden i bund kræver det blot at du renser huden som normalt hver dag samt bruger en rensende ansigtsmaske 2-3 gange om ugen.

Hvis du gør en indsats nu kan du komme af med de sorte hudorme på kun 1 dage, læs mere herunder hvor nemt det faktisk er.

Damp din hud med kamille

Når du damper din hud i kamille sker der to ting med din hud.

 

  1. Din hud begynder at svede og porerne åbner sig. Når huden sveder vil den begynde at skille sig af med giftstoffer som har ophobet sig i porerne.
  2. Kamille har beroligende egenskaber på din hud og anti bakterielle egenskaber hvorfor især hud med mange bumser vil have stor gavn af denne behandling.

 

Du kan lave dit eget kamille dampbad ved at hælde kogende vand i en skål sammen med kamille blomster. Tag et håndklæde over hovedet mens du holder det ind over det dampende kamillevand.

 

Nu skal du udnytte de vidt åbne porer

Når du har dampet din hud i ti minutter vil porerne være vidt åbne, hvorfor du nu vil kunne drage stor nytte af at anvende en rensende ansigtsmaske. Det vil være en stor fordel hvis du anvender en rensemaske som indeholder Grøn Mudder (Kig efter KAOLIN på bagsiden af din ansigtsmaske). Grøn mudder er en mineralholdig ler art som gennem århundrede har været anvendt for sine positive egenskaber på huden. 

Grøn mudder er ikke irriterende på huden og anvendes mod mange forskellige hudlidelser og eksemer. Men dens helt særlige evne til at absorbere fedt og urenheder fra huden gør den til et af de bedste produkter til at rense og pleje uren hud.

 

Gør en indsats nu og få en ren hud fremover

Der er ikke nogen som syntes at det er pænt med hudorm, det er skidt, snavs, fedt og døde hudceller som er grimme at se på og lukker huden til så den ikke kan ånde frit, og mange gange dannes der betændelse som giver store røde bumser. Så hvorfor ikke komme i gang nu?

Nedenfor finder du vores tre bedste produkter med grøn mudder, hvis du bruger dem hver anden dag i 14 dage vil du kunne se en markant forskel på din hud – Når du har renset huden i bund vil du kunne opretholde den rene hud og holde hudormene på afstand ved at bruge masken 2-3 gange om ugen.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar