Hudpleje der virker på uren hud og Acne - Hvofor virker det ikke på mig?

oprettet d. under Uren Hud

Hudpleje der virker på uren hud og Acne - Hvofor virker det ikke på mig?

Er der bare intet der virker på din urene hud? Har du prøvet ALT – Vi hører det tit, desperate i alle aldre som har prøvet det hele, anerkendte hudplejeserier, mirakelmidler og hjemmelavede ansigtsmasker og lige lidt har det kunne fjerne urenhederne i huden. Alle lover guld og grønne skove men lige lidt hjælper det.

Vi har 4 bud på hvorfor din hudpleje ikke kan fjerne dine urenheder


1.    Du er for utålmodig – Det kan tage op til 12 uger før uren hud kommer i bedring


Hovedårsagen til at dine nyindkøbte hudplejeprodukter ikke virker er at du giver op for hurtigt. Huden er et stort og meget følsomt organ, den reagerer langsomt på behandlingen og de dybtliggende betændelsestilstande i huden skal udvikle sig før de går væk. Ofte vil huden reagere med flere bumser når du starter op på en behandling, det er en del af processen og tegn på at den nye behandling har en effekt.
Gør dig selv og din hud en stor tjeneste find tålmodigheden frem og lad huden få ro til at genoprette skaderne.


2.    Du stresser din hud med for mange produkter på en gang


I ren panik over alle de mange bumser bruger mange en masse forskellige produkter på en gang, det stresser huden at blive bombarderet med alt muligt forskelligt på en gang. Vil du pleje din hud rigtig skal du holde fast i kun at bruge de samme produkter i en periode på 12 uger. 


Det eneste du skal bruge er

  • Renseprodukt og skintonic UDEN Alkohol
  • Dybderensende ansigtsmaske (Skal bruges hver anden dag)
  • Dagcreme til din hudtype
  • Evt. en natcreme til din hudtype
  • Holder du dig til de samme produkter i hele perioden, vil du give din hud ro og ikke stresse den mere end højest nødvendigt.

 

3.    Dine hudplejeprodukter passer ikke til din hudtype


Acne og uren hud betyder ikke nødvendigvis at du har fedtet hud. Acne er hormonelt betinget og derfor er det vigtigt at du fokuserer på at vælge produkter som din hud kan tåle. Bruger du de forkerte produkter skader du huden og den vil med al sandsynlighed få flere bumser og tørre ud.
Du kan læse mere om hudtyperne og hvordan de skal behandles i dette indlæg.


4.    Du må ikke presse på bumserne


Det er så fristende, hvis jeg nu lige kan presse lidt på den, så forsvinder den. Men det gør den ALDRIG tværtimod! presser du på en bums som ikke er ”klar” kan du skade hudens væv det giver ar og bumsen vil hæve endnu mere. Hvis du giver bumsen ro vil huden bedre kunne bekæmpe betændelsen selv. Du kan også spot behandle din bums med din rensende ansigtsmaske, masken er fedtabsorberende og kan afhjælpe betændelse. 
Ansigtsmasker som er gode til spotbehandling bør indeholde grøn mudder (kaolin) og en eller flere urte og planteekstrakter som har antiinflamatorisk virkning og kan afhjælpe den stafylokokbakterie som findes i udbrud mad acne. Gode ekstrakter som kan afhjælpe betændelse kan være Aloe Vera, Perikon og Calendula.

 


Kan du finde tålmodigheden frem, give din hud ro og stole på at hudplejeprodukterne kan gøre arbejdet, så er du sikker på at du er på vej den rigtige vej til en flottere hud.

 

Læs også: Forstå urenhederne i huden og bliv bedre til selv at behandle dem

 

Se udvalgte Colosé Produkter til uren hud herunder

 

 

Se Alle Colosé Produkter til uren hud her 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar