Opbevar dine hudplejeprodukter korrekt

oprettet d. under Hudpleje

Forlæng holdbarheden på dine hudplejeprodukter og minimer risikoen for hudirritation og allergier

Hudpleje og makeup som er baseret på naturlige olier, planteekstrakater og mineraler er super nærings-rig for din hud men også for bakterier og svampesporer som hvis ikke du opbevarer din hudplejeprodukter fornuftigt kan give anledning til allergi og irritation.
 - Det lyder ikke så lækkert, men ikke desto mindre, så kan det ikke undgåes at der overføres lidt bakterier hver gang vi stikker fingeren ned i krukken eller når vi lukker luft ind hver gang vi åbner.
Du kan undgå en del af bakterierne ved altid at vaske hænder inden du påfører din creme eller hvis du anvender en makeupspatel. Men det bedst du kan gøre er at opbevare dine cremer og makeup på køl. Den fugtige og ofte varme luft på badeværelse skaber nemlig de helt rigtige levevilkår for bakterier og svampesporer.

 

Aktive ingredienser i din creme

De såkaldte aktive ingredienser som især anvendes i anti age cremer såsom Retinol A, vitamin C, peptider og hvedekimolie vil også miste lidt af sin virkning efter åbning hvis de ikke opbevares korrekt. Så hvis du anvender cremer såsom Colosé Vitalisante, Hvedkimmasken, Vivifiante, Pro Intensif Lifting. Q10 dag- eller natcreme - Så skal du finde plads til dem i køleskabet
Selv dine parfumer vil forlænge sin holdbarhed hvis den opbevares mørkt og køligt.

Andre fordele ved at opbevare sine hudpleje- og makeup produkter på køl.


Anvender du øjnecreme eller en gel, vil en kold cremer få de små blodkar til at trække sig sammen og sorte rande og poser vil blive mindre tydelige.
En blyantstreg vil være langt nemmere at styre og få pæn når ikke den er helt varm og blød.
En læbestift skal være blød men ikke smelte væk, en kølet læbestift vil have den bedste konsistens og være langt nemmere at få pæn.

 


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar