Bliv fri for uren hud med en fast rutine

Oprettet d. under Uren Hud

Bliv fri for uren hud med en fast rutine

Det vigtigste for at opnå en flot hud uden urenheder er at finde en fast hudpleje rutine og holde ved den! Huden er et følsomt organ som har bedst af at blive behandlet på samme måde hver dag og med de samme produkter.

Du har sikkert oplevet at din hud kan finde på at reagere hvis du skifter hudpleje eller makeup, det er ikke nødvendigvis fordi du ikke kan tåle de pågældende produkter, men simpelthen bare en reaktion på at du har skiftet. Vi anbefaler heller ikke at du skifter hele din serie ud samtidig, men stille og roligt et produkt af gangen med minimum to til tre dages mellemrum.

Vær konsekvent!

For at din hudplejerutine skal vise resultater er det vigtigt at du er konsekvent. Vi ved det godt, nogen gange er det fristende at smide sig under dynen og gemme afrensningen til om morgene, Men det er en rigtig dårlig ide.

Men hvorfor egentlig afrense huden om aftenen?

Når vi sover sker der en række kemiske processor i kroppen og i vores hud. Det er helt naturlige processor som genopretter skadede celler og udstøder giftstoffer fra kroppen. Du vil ikke forhindre processen, men hvis du husker at rense din hud og tilføre en gen opbyggende natcreme vil du hjælpe huden og støtte de processor som sker i huden.

Se Colosé’s udvalg af natcremer her

Nå, men kan jeg så springe over om morgene?

Det korte svar er nej.... Men her kommer den egentlige forklaring. Som vi skrev ovenfor, så udskiller huden døde hudceller og giftstoffer fra huden mens vi sover, derfor er det en rigtig god ide at fjerne disse fra huden om morgenen. Når du har renset huden kan du tilføre din dagcreme, som er sammensat til at beskyttet din hud gennem hele dagen, både mod udtørring og udefra kommende faktorer, derfor er det en rigtig dårlig ide at snyde huden fra sin rens om morgenen også.

Se Colosé’s udvalg af dagcremer her

En god rutine giver en flot hud!

Mange syntes at det kan virke lidt uoverskueligt det der med at rense huden to gange om dagen, men det behøver ikke at være så tidskrævende. 3-4 min skulle være nok.

  1. Rens din hud med et renseprodukt tilpasset din hudtype - og vælg altid et renseprodukt som ikke indeholder sæbe. Avvask med lunkent vand, et godt rensprodukt efterlader en let hinde på huden, lad være med at gnubbe for at fjerne den - Den er med til at beskytte din hud! Dub i stedet huden tør med et håndklæde. Se alle Colosé’s renseprodukter her
  2. 2-3 gange om ugen skal du anvende en rensende ansigtsmaske. Anvender du en rensende maske vil du undgå at fedt og snavs ophober sig og udvikler grimme hudorme og betændte bumser. Se Colosé’s udvalg af ansigtsmasker her
  3. Aftør din hud med en mild skintonic, så fjerner du døde hudceller og kalk fra huden. Din skintonic bør altid indeholde Allantoin men aldrig alkohol. Du kan læse mere om hvorfor du skal bruge skintonic her.
  4. Tilføj næring og beskyttelse til dine hud ved at påføre en dag- eller natcreme som passer til din hud og dit behov.

Vi håber at dette indlæg har hjulpet dig lidt tættere på at opnå en pæn ren hud. Har du spørgsmål til ovenstående kan du skrive til os via kommentarfeltet eller sende os en mail på Colose@mail.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar