Selvbruner - Vi guider dig til det bedste resultat

Oprettet d. under Kropspleje

Selvbruner - Vi guider dig til det bedste resultat

Sommeren er lige om hjørnet og det er aldrig til at vide hvornår vi kan komme i de lidt korte bukser eller en let top. Snyd den vinterblege farve væk og brug en god selvbruner. Vi giver dig her de bedste råd til hvordan du opnår det bedste resultat med selvbruner og undgår de værste fejl.

 

Bliv flot brun med selvbruner

 

Vi giver dig her 5 gode råd her til hvordan du opnår de bedste resultater med din selvbruner.

1. Scrub din hud dagen før du påfører din selvbruner

2. Fugt er nøglen til det flotteteste resultat, derfor når du har scrubbet din hud, skal du afslutte med en god fugtighedscreme

3. På dagen før du påfører selvbruneren skal du igen fugte din hud med en god lotion vær især rigtig rundhåndet med lotion på tørre områder ved hælene, knæene og albuerne - Jo tørrer hud jo mere selvbruner vil huden optage og du vil blive mørkere ved tørre områder, hvis ikke de er fugtet godt - Derfor er fugt super vigtigt hvis du vil have et jævnt resultat.

4. Påfør din selvbruner i et jævnt lag blive ved med at smøre til cremen er optaget i huden og vent til cremen ikke længere er fedtet før du tager tøj på.

5. Vent et par timer og vurder om du har brug for mere farve, er du stadig lige lys nok, påfør et lag selvbruner mere.

 

Sådan får du din selvbruner farve til at holde længere

Vil du vedligeholde din flotte brune farve fra selvbruneren længst muligt, er det vigtigt at du tilfører fuden fugt hver dag. Fugt forlænger hudcellernes levetid og der vil gå længere tid imellem du skal påføre din selvbruner.

 

Bliv naturligt brun med Colosé Selvbruner

Colosé selvbruner indeholder ingen kunstig farve men det særlige sukkerstof DHA - DHA aktivere proteinerne i hudens øverste lag så de begynder at udvikle den samme farve som hvis du tog sol

 

- Med Colosé selvbruner er du sikker på at få din egen naturlige farve og ikke en orange eller alt for unaturlige mørk farve, og det er derfor den er så populær!

 

Colosés selvbruner er populær fordi:

  • Den giver en naturlig gylden farve
  • Kan anvendes i ansigtet
  •  Nem at påføre uden at den laver striber
  • Cruelty Free og milde ingredienser

 

Vil du vide mere om Colosés selvbruner?

Du finder selvbruneren i shoppen her 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar