Røde knopper på arme og ben - Sådan kommer du af med dem!

Oprettet d. under Kropspleje

Røde knopper på arme og ben - Sådan kommer du af med dem!

 

Søger du god hudpleje til din type? >> Anti-age / Uren hud / Hudpleje til mænd / Renseprodukter / Ansigtsmasker

 

Røde knopper på arme og ben er noget mange kæmper med i mere eller mindre grad. Nogle i sådan en grad, at de ikke vil gå med korte ærmer, shorts, nederdel eller badetøj. Vi har her samlet en række gode råd som kan afhjælpe en del af årsagerne til de grimme knopper. Som med alt andet, så kræver det tålmodighed og at du er vedholden, men hvis du kommer i gang nu, kan du blive fri for de røde knopper en gang for alle.

 

Bliv fri for grimme røde knopper og klar til sommertop og nederdel

Der findes ikke et enkelt middel som kan fjerne de røde knopper i morgen, som med alt andet der handler om huden og kroppen, så gælder det om at forstå hvad der sker og at finde tålmodigheden lidt frem. 

Hvorfor opstår de røde knopper?

De røde knopper opstår i hårsækkene og er ikke det samme som ved hudorm og bumser. Problemet opstår ofte hvis man har tør hud og forhorningsprocessen i huden bliver forstyrret. Mange oplever at problemet bliver større om vinteren netop fordi at huden pga. vejret bliver mere tør.

 

Løsningen på roblemet med de røde knopper

Der er kun en vej frem hvis du vil af med de røde knopper og det er fugt og fjernelse af de døde hudceller som kan være medvirken til at forstyrre huden natrulig process.

 

Exfoliere huden frem for kun at scrubbe

Vælg en scrub creme med en let exfolierende syre såsom AHA, på den måde kan du nedbryde de døde celler og løsne dem med cremens scrub effek. Du kan også vælge en ren exfolierende creme og supplere med en scrub handske. Folk er forskellig og derfor er der ikke et klart facit.

 

Carbamid kan afhjælpe probelemt med røde knopper på arme og ben 

Spørger man hudlægerne er der ingen tvivl om at carbamid er det bedst til at fjerne de røde knopper. Carbamid kan blødgøre huden og løsne døde celler. Carbamid har en evne til at ødelægge det yderste lag i de hårde knopper, og er du tålmodig nok og bruger carbamid hver dag, vil du hurtigt kunne se at de røde knopper bliver mindre.

BODYLOTION der inderholder CARBAMID (UREA) finder du selvfølgelig også i Colosés store udvalg af kropsplejeprodukter.

Bodylotion, med sheabutter og silkeaminosyrer
Colosé bodylotion med sheabutter og silkeaminosyrer er et rigtig godt bud på en bodylotion med CARBAMID LÆS MERE HER>> 

 

Der findes ingen mirakelkur mod de grimme knopper men med simpel og tålmodig pleje af huden, kan det blive rigtig pæn at se på igen.

 

Søger du god hudpleje til din hudtype? I Colosés shoppen finder et stort udvalg til alle typer GÅ TIL SHOPPEN HER>>

 

Søger du noget specielt? Find din kategori HER>> Anti-age / Uren hud / Hudpleje til mænd / Renseprodukter / Ansigtsmasker

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar