Natcremer

Natcreme giver vigtig næring til din hud

Her finder du Colosé's natcremer ligesom Colosé øvrige produkter, finder du en variant som er tilpasset lige netop din hudtypes særlige behov. Colosé har mere end 50 års erfarring med at udvikler og fremstille hudplejeprodukter som er sammensat til at stille den enkelte hudtypes behov. Vælger du en natcreme fra Colosé er du sikker på at du vælger et produkt, som kun indeholder ingredienser som er sammensat på den mest hensigtsmæssige måde, sådan at du får den bedst mulig virkning fra ingredienser som er gennemtestede for allergiske reaktioner og udvalgt for deres virkning.

Hvorfor bruge natcreme?

Den store forskel på at anvende dag- og natcremer er, at dagcremen er udviklet til at beskytte huden mod "dagligdagen" og alt hvad den bliver udsat for af skadelige faktorer. Natcremen derimod, er udviklet til hjælpe huden med den proces som den gennemgår om natten i søvnen.  

Hvad sker der med huden når du sover?

Når vi sover øges hudens cellefornyelse, Colosé's Natcremer er udviklet til at støtte hudens fornyelsesproces og tilfører ekstra pleje, resultatet er, at du vågner op med en smuk og velnæret hud. Vi har et bredt udvalg af natcremer som er udviklet til at støtte de enkelte hudtyper, de er udviklet og produceret på Colosé's egen fabrik i Schweiz, hvor dygtigt forskerer hele tiden udvikler og forbedrer effektive virkemidler som styrker huden. Kendetegnet ved Colosé's produkter er, at de aktive ingredienser er udvundet fra naturens eget skatkammer, det gælder også for vores Natcremer.


Du finder Colosés udvalg af genopbyggende natcremer her

preload spinner