Kollagen creme til øjnene, fjerner rynker og sorte rande - 15 ml.

Kollagen creme til øjnene, fjerner rynker og sorte rande - 15 ml.

290,00 DKK


Colosé kollagen creme til de sarte øjenomgivelserne er en let creme som tilfører fugt, løfter øjenlågene mærkbart og fjerner de mørke rande. Den er egnet til alle hudtyper især tør hud har stor gavn af cremens genopbyggende effekt. Kollagen vil genopbygge skadet hud og væv og hjælpe huden med bedre at binde sammen, det giver en flot glat hud uden rynker.


Varenr.: 11610
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Denne kollagen creme har et stort indhold af naturligt plante kollagen og tilsat et vitaminkompleks med vitamnin C og E som vil stimulere og beskytte huden. 

INGREDIENSERNE

Akacie Protein er et vegetabilsk protein, som bliver ud-vundet fra det australske akacietræs frugter. Det har samme egenskaber som huden egne kollagener: lange kædefibre af peptider og sukker som beskytter huden mod væsketab og forstærker ”hudskelettets” sammenføjninger. Dette kompleks af vegetabilske proteiner regulerer væskebalancen, forbedrer hudens mikrostruktur og  reducerer rynkerne.

Jojoba danner en beskyttende hinde, som forhindrer udtørring, den er ikke fedtende og til stopper ikke dine porer.

C vitamin stimulere hudens naturlige kollagen produktion og har en antiinflamatorisk effekt

E vitamin beskytter de levende celler mod de skadelig frie radikaler

UV-A Filter beskytter huden mod de farlige ultraviolette A-stråler. Solens A-stråler påvirker huden helt ned i de dybere lag, og er med til at fremme en for tidlig aldring og de helt dybe rynker


ANVENDELSE

Colosé kollagen creme anvndes hver morgen og aften efter den normale afrensning af huden.

Den påføres i et meget tyndt lag rund om øjnene og ud der hvor rynkerne opstår.

Masser let med fingerspidserne. Massagen vil stimulere kredsløbet i de små blodkar og vil medvirke til at fjerne rynker og reducere sorte rande.

Cremen er meget drøj og nemt at fordele, Påfør derfor kun en meget lille mængde ved at udøve en meget let massage med fingerspidserne omkring øjnene.

Colosé Créme Miracle kan anvendes i hele ansigtet. Har du tørre pletter i ansigtet kan Creme Miracle hurtigt afhjælpe dette.

 

INCI #11610 Crème Miracle

AQUA PARAFFINIUM LIQUIDUM  ISOPROPYL ALMITATE CETEARYL ETHYLHEXANOATE  CERA MICROCRISTALLINA POLYGLYCERYL-2SEQUISOSTEARATE PROPYLENE  GLYCOL SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL GLYSERIN  MAGNESIUM STEARATE CERA ALBA  PEG-22 DODECYGLYCOL  COPOLYMER ALUMINUM STEARATE MAGNESIUM  SULFATE PETROLATUM PARFUME PHENOXYETHANOL IMIDAZOLIDINYL UREA ACACIA SENEGAL GUM EXTRACT BUTYL METHOXYDIBENZOYLEMETHANE METHYLPARABEN BUTYLPARABEN ETHYLPARABEN  PEG-8 TOCOPHEROL ASCORBYL PALMITATE ASCORBIC ACID CITRIC ACID LINALOOL HYDROXYCITRONELLAL BENZYL SALICYLATE COUMARIN BENZYL BENZOATE HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL ALPHA-ISOMETHYL LONONE LIMONENE CITRONELLO  HEXYL CINNAMAL GERANIOL BENZYL ALCOHOL  

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt