Herbs of Alps Booster Concentrate, energi boost og anti age serum med urter

Herbs of Alps Booster Concentrate, energi boost og anti age serum med urter

480,00 DKK

Vejl. udsalgspris 480,00 DKK


Herbs of Alps Booster concentrate er en frisk fugtighedsgivende og gen opbyggende gel. Denne naturlige rynkecreme er fremstillet med et maksimum af aktive urteeksktrakter fra de Schweitziske Alper.

Den er udviklet til at give din hud et ekstra energitilskud vil tilføre fugt, reducere rødmen, hyperpigmentering, hudirritation og reducere rynkernes fremtræden. 

Alle ekstrakter er særligt udvalgt for deres velkendte gen opbyggende egenskaber og deres evne til at reducere rødmen og hæmme betændelsetilstande. Din hud vil genopnå sin mistede glans og dit ansigt vil fremstå fastere og yngre.


Varenr.: 11640
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé Herbs of Alps Booster Concentrate er udviklet som et ekstrakt som kan give din hud et ekstra energitilskud. Den særlige sammensætning af blomkålstang og naturlige planteekstrakter giver en helt naturlig rynkecreme.

BLOMKÅLSTANG er selve geleen, den er fugtgivende og har en anti inflammatorisk virkning på mindre rifter og sår. Ydermere er den kendt for sin evne til at hindre for tidlig aldring af huden.

KULSUKKERROD indeholder bl.a. stoffet allantoin, som fremmer hudens evne til at genopbygge skadet væv.

LÆGEBURREROD er kendt fra gammel tid, som et middel mod følsom hud, eksem og psoriasis. Den har vist sig at være anti-inflammatorisk og sårhelende samt virke svampedræbende.

CHIAOLIE indeholder høje koncentrationer af essentielle fedtsyrer samt vitamin F som er meget vigtig for cellerne i overhudens evne til hænge sammen.

KATOST anvendes for sin evne til at blødgøre huden og virker lindrende ved rødmen og irritation af stresset og følsom hud.

ROSMARIN har en evne til at blødgøre huden og tilføre den energi sådan at du vil opleve at din hud straks får et mere fast udseende.

EDELWEISSEKSTRAKT udvindes fra den lille blomst Edelweiss som kun kan vokse over trægrænserne langs med Alperne. Den meget hårdføre plante udvikler nogle stærke antioxidanter som kan give huden en stærk beskyttelse, forsinke dannelsen af rynker, stimulere blodcirkulationen samt forbedrer hudens evne til at genopbygge sig selv. Huden vil få en klar glød og frisk udstålling.

ANVENDELSE

Ved dagligt brug påføres den dagligt morgen og aften hvor behovet måtte være(2 til 3 dråber) på netop ren gjort ansigt og hals. 

Denne naturlige rynkecreme kan anvendes efter behov og særligt i perioder hvor huden er plaget af irritation og rødmen

 

INCI

AQUA GLYCERIN PEG-7 GLYCERYL COCOATE SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT SYMPHYTUM OFFICINALIS ROOT EXTRACT MALVA SYLVESTRIS FLOWER EXTRACT ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT PHENOXYETHANOL CHONDRUS CRISPUS EXTRACT CARBOMER SODIUM HYDROXYDE CHLORPHENESIN METHYLPARABEN ETHYLPARABEN PROPYLPARABEN BUTYLPARABEN PARFUM

Kunder der har købt dette produkt har også købt