Liposome Gel, Rynkegel m. aktive Udtræk fra Ginko Biloba - 30ml

Liposome Gel, Rynkegel m. aktive Udtræk fra Ginko Biloba - 30ml

450,00 DKK


Colose  liposomer gel er en let flydende anti age gel som trænger hurtigt ind i huden og på kort tid fjerner rynker og sorte rande under øjnene. Efter kun 14 dages brug vil du kunne se en tydelig forandring af din hud. Dybe rynker ved øjnene, i panden og ved munden vil blive mindre og ved jævnligt brug morgen og aften vil du hurtigt se at din hud bliver pænere, mere smidig og få en klar glød. Har du tendens til sorte rande under øjnene vil Colosé liposome gel kunne fremme blodcirkulationen i de fine blodkar ved øjnene og de mørke rande vil forsvinde.


Varenr.: 11780
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING 

Liposomer er banebrydende i udviklingen af anti age hudppleje som kan reducere rynker og fine linjer. Liposomer er små hule fedtmembraner som kan fyldes med de aktive ingredienser. De anvendes til at transportere aktive ingredienser helt ned i hudens dybeste lag, hvor de opløses og ingredienser frigives.

LIPOSOMER er små vegetabilske kapsler som når de trænger ind i huden vil blive opløst og frigive de aktive ingredienser. Når kapslerne opløses vil de fungere som fugtgivere i huden modvirke udtørring.

Vi har fyldt liposomerne med naturlige udtræk fra GINGKO BILOBA som har været anvendt i årtusinder for sin mange gavnlig egenskaber på huden. Gingko Biloba styrker hudvævet og beskytter mod de frie radiklaer, særligt evnen til at genopbygge huden bliver udnyttet i denne gel.


BEMÆRK

Liposome gel anvendes til de dybe rynker ved øjnene, omkring munden og i panden. Anvendes den sammen med en atig age dag- og natcreme som passer til din hudtype, vil du på ganske kort tid opleve en markant forynget hud, som vil fremstå glat, smidig og selv din makeup vil kunne lægges i et pænere lag

ANVENDELSE

Påføres de ønskede områder morgen og aften, brug kun lidt, du vil opnå den ønskede effekt ved kun at bruge to-tre dråber til øjenparti, området omkring munden og panden. 

Takket være sin fine konsistens og milde ingredienser, kan Gele´en anvendes på følsomme områder så som øjenlåg og omkring øjnene. 

Da geleen øjeblikkeligt optages i huden, kan der lægges Make-Up umiddelbart efter påføringen. 

Nyt er selve gele´ens konsistens, da den gennemtrænger huden i dybden meget hurtigt, uanset hvilken hudtype man har.
Alle de aktive stoffer i denne gelé er udtrukket fra Gingko Biloba

Ønsker du Liposomernes virkning til hele ansigtet og halsen anbefaler vi dig at kigge nærmere på Colosé 24-timers creme med liposomer.
 

Kunder der har købt dette produkt har også købt