Øjencreme med plante stamceller

Øjencreme med plante stamceller

500,00 DKK

Vejl. udsalgspris 500,00 DKK


Anti-agecreme, 50ml

Med plantestamceller og aktive peptider i et kompleks af Provitamin B5 og hyaluronsyre, vil denne lette øjencreme synligt kunne reducere rynker og fine linjer.

Den styrker blodcirkulationen i de små blodkar ogvil medvirke til at sorte rande bliver lysere eller helt forsvinder.

Colosé anti age øjencreme med plante stamceller vil genopbygge huden og den vil igen blive glat smidig og rynkefri.

Denne lette øjengel viser sin effekt efter allerede 7 dages brug.


Varenr.: 11860
Lagerstatus: På lager
stk.

Med Colosé anti age øjencreme med plante stamceller får du et produkt som på kort tid kan forebygge og fjerne rynker. Den effektive sammensætning af Edelweiss plantestamceller, peptider, Pro vitamin B5 og hyaluronsyrer giver dig en øjencreme med de bedste og mest anerkendte ingredienser.

INGREDIENSERNE

EDELWEISS STAMCELLER, med en helt ny teknologi udvinder Colosé plantestamceller fra Edelweiss blomsten. Stamcellernes utroligt genopbyggende egenskaber (210) aktiverer hudens naturlige fornyelsesproces. Derved fornyes huden meget hurtigere og beskyttes mod nye skader og fremkomsten af rynker.

PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, er sammensat i et kompleks med mikro alger. Her har Colosé skabt en multifunktionel formel, som hurtigt udglatter rynker og forbedrer hudens tekstur omkring øjnene. Kombineret med overlegne bioaktive midler, forbedrer den hudens tekstur og glatter den sarte hud omkring øjenområdet.

MULTI-MINERAL CHRONO-ENERGISER – en sammensætning af zink, kobber og magnesium der stimulerer huden ved at øge energiniveauet i de aktive hudceller. De vigtige mineraler fremmer hudens genopbygningen, beskytter og gør huden mere klar i sin udstråling.

AVACADO OLIE er rig på omega 3 fedtsyrer, meget fugtgivende og har med sit høje indhold af vitamin A, B, D, C og E samt vigtige Plantesteroler en ekstraordinær virkning på hudens naturlige genopbygning.

BIOSACCHARIDE GUM-1 er en naturligt fugtgivende ingrediens som binder fugten i overhuden og giver en beskyttende hinde på huden som modvirker dehydrering og udtørring.

VITAMIN E – Er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.

PROVITAMIN B5, også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt i huden og er en langtidsvirkende

fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.

SODIUM HYALURONATE, Hyaluronsyre har genoprettende egenskaber og kan øge hudens fugtindhold, dulme og beskytte mod fugttab. Det er en naturlig bestanddel af hudens bindevæv der binder væsken i huden og har betydning for hudens naturlige helingsproces og gendannelsen af væv. Det er en af de kraftigste fugtgivere, idet den både tilfører væske og smører på samme tid. Den kan på denne måde modvirke udtørring og ru hud. Den koncentrerede form af sodium hyaluronate som anvendes i denne øjencreme, er langt mere effektiv end Hyaluronsyre, og du opnår derved den mest optimale fugtighed.

SHEA BUTTER er blødgørende, antiinflamatorisk og har sårhelende virkning

SQUALANE er en plejende og blødgørende ingrediens udvundet fra oliven. Squalane trænger ind i huden uden at fedte.

INCI (Indholdsdeklaration)

AQUA GLYCERIN  BUTYLENE GLYCOL  CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE DIBUTYL ADIPATE CETEARYL ALCOHOL ISONONYL ISONONANOATE BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) CYCLOPENTASILOXANE GLYCERYL STEARATE SQUALANE CETYL ALCOHOL  POTASSIUM CETYL PHOSPHATE PHENOXYETHANOL CETEARYL GLUCOSIDE DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CARBOMER SODIUM BENZOATE XANTHAN GUM PANTHENOL PERSEA GRATISSIMA OIL PARFUM SODIUM HYDROXIDE ETHYLHEXYLGLYCERIN BIOSACHARIDE GUM-1 LEONTOPODIUM ALPINUM CALLUS CULTURE EXTRACT TOCOPHERYL ACETATE DUNALIELLA SALINA EXTRACT SODIUM HYALURONATE ZINC GLUCONATE MAGNESIUM ASPARTATE PALMITOYL TRIPEPTIDE-5 CITRIC ACID PANTOLACTONE COPPER GLUCONATE POTASSIUM SORBATE

Kunder der har købt dette produkt har også købt