Udsolgt
Talkum, asbest og kemikaliefri, 90g

Talkum, asbest og kemikaliefri, 90g

Produktet er udsolgt.

110,00 DKK


Colosé talkum er af højeste kvalitet og produceret under kontrollerede forhold for at vi kan garantere at den ikke indeholder asbest eller har været udsat for forurening.

Den er dermatologisk testet og kontrol føres løbende for at sikre at Colosé talkum ikke giver anledning til allergier og hudirritation.

Talkum har flere anvendelsesmuligheder.

Anvend om sommeren, når du går uden strømper i skoene.

Eller på inderlårene hvis du har tendens til slidsår når du går med nederdel eller kjole.


Varenr.: 16390
Lagerstatus: Ikke på lager

SAMMENSÆTNING

Colosé Talkum er et eksklusivt pulver som udover talkum indeholder en række af plejende og blødgørende ingredienser. Dette produkt vil opsuge fugt, blødgøre, udglatte og beskytte huden. Brug den i sommevarmen på lårene, ved foldet hud eller til at fjerne sved fra skoene efter en lang dag.

INGREDIENSERNE

TALKUM er et naturprodukt af pulveriseret fedtsten. Den talkum Colosé anvender er mikroniseret, vasket og renset fransk talcum. Den gennemgår strenge test for at sikre at den er fri for asbest og grovkornet partikler. Kvaliteten er kemisk neutral og opfylder kriterier for farmaceutiske anvendelser. Colosé Talkum kan derfor anvendes til spædbørn og på meget følsom hud. Den er testet fri for allergifremkaldende stoffer.

ZINC STEARATE er et hvidt pulver som forbedrer klæbeevnen som sikrer en vedvarende virkning af talkum på huden. 

RISKLID har en fugtgivende, blegende og glattende effekt på huden. I Asien har kvinder anvendt risklid i mere end 2000 år.

ZINC OXID hare en beskyttende virkning på huden. Dens gode vedhæftning til huden forhindrer støv og allergene partikler at trænge ind i huden. Den reflekterer en del skadelige ultraviolette stråler fra solen, og yder derfor en mild beskyttelse til huden. Endvidere er den kendt for sin antiseptiske og adstrigerende virkning som neutraliserer den dårlige lugt fra sved.

ANVENDELSE

Colosé talkum anvendes til at opsuge fugt fra huden så du undgår slidsår, fugtig hud og den ubehagelige lugt som kan opstå når man sveder. 

Den er god at anvende om sommeren, når man går uden strømper i skoene.

Anvend den på inderlårene hvis du har tendens til slidsår når du går med nederdel eller kjole.

Hvis du foretrækker at bruge deodorant uden antiperspirant/aluminium, kan du med fordel anvende Colosé talkum i løbet af dagen hvis du oplever at du bliver fugtig under armene, i det hele taget, er den en god lille "life saver" at have i tasken.

Talkum er også meget populært som hårpulver, det absorberer overskydende oile fra hårbunden, og du kan derfor skåne håret fra at blive vasket med shampoo for ofte. Talkum redes i med en kam, og giver håret ny fylde og du undgår at håret falder sammen.

Er du plaget af fodsved, kan du med fordel anvende talkum efter en lang dag i skoene. Talkum vil opsuge fugten og neutralisere de bakterier som giver den dårlige lugt.

 

INCI

TALC ZINC STEARATE DIMETHYLIMIDAZOLIDINONE RICE STARCH SILICA ZINC OXIDE PARFUM BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL HEXYL CINNAMAL LINALOOL BENZYL SALICYLATE GERANIOL CITRONELLOL ALPHA- ISOMETYL IONONE AMYL CINNAMAL LIMONENE COUMARIN HYDROXYCITRONELLAL HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE EUGENOL

Kunder der har købt dette produkt har også købt