Skinlotion for men, Lindring og pleje før og efter barbering. 150ml.

Skinlotion for men, Lindring og pleje før og efter barbering. 150ml.

200,00 DKK

Vejl. udsalgspris 200,00 DKK


Skinlotion for men er en plejende og lindrende crème udviklet til at pleje den mandlige hud og afhjælpe de problemer som opstår ved daglig barbering såsom små hudafskrabninger og talgophobninger samtidig med, at den bevarer fugtigheden i huden.
Colosé skinlotion til mænd er sammensat af plejende havplanteekstrakter, fugtbevarende og genopbyggende ingredienser. Huden opnår fornyet fugt, mindre rughed og en mere glat udstråling
 

 


Varenr.: 11350
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé skinlotion til mænd er en let flydende lotion som absorberes meget hurtigt i huden.

Det er en aktiv blanding fugtgivende olier og et vitaminkompleks med C og E som har en stimulerende virkning på huden og neutraliserer de skadelige frie radikaler. 

INGREDIENSERNE

MINERALOLIE er en af de sikreste  fugtgivende ingredienser til anvendelse i kosmetik og hudpleje. Mineralolie er naturlig og giver yderst sjældent anledning til allergier og hudirritation. Den trænger hurtigt ind i huden uden at fedte, den tilfører fugtighed og vil ikke tilstoppe din porer.

KOKOSOLIE tilfører huden fugt og danner en beskyttende hinde som modvirker udtørring i huden.

ALLANTOIN forbedrer hudens evne til at regenerere nyt væv samtidig med at den fremmer hudens naturlige fugtighed. Allantoin får huden til at trække sig sammen.

ANTI AGE COMPLEKS bestående af havalger og vigtige vitaminer - Reducere rynker og udglatter huden

E-VITAMIN beskytter huden mod de skadelige frie radikaler som er medvirkning til skader i huden og fremkomsten af rynker.

C-VITAMIN en stærk antioxydant som beskytter huden mod udefra kommende skadelige faktorer


ANVENDELSE

Denne lotion er både beskyttende og fugtighedsgivende og kan anvendes både som barbercreme og aftershave.

I modsætning til alkoholiske hudplejeprodukter som f.eks. after shave, kan denne lotion anvendes i hele ansigtet. 

Før barbering anvendes Colosé skinlotion til mænd som en blødgørende creme. Masser skinlotion ind i huden så den blødgører hår og hårrødder. Har du tenden til råde knobber lad da skinlotion virke et øjeblik før du barberer dig.

Efter barbering hvad end du anvender skraber eller maskine. Den anvendes i stedet for alkoholdig afteshave. Den plejende creme vil reducere fremkomsten af rødmen og irritation i huden. Allantoin er både plejende på huden men har også en evne til at få huden til at trække sig sammen

I begge tilfælde, tager du en lille mængde og masserer det forsigtigt ind i huden. Huden bliver hermed glat og blød, og barberingen vil gå nemmere.

 

INCI

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, SORBITAN STEARATE, POLYSORBATE 60, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CARBOMER, CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT, ALLANTOIN, SORBIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID CITRIC ACID, LILIAL, CAUMARIN, EUGENOL, ALPHA-HEXYLCINNAMALDEHYDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID

Kunder der har købt dette produkt har også købt