Anti-age dagcreme til mænd, 50 ml.

Anti-age dagcreme til mænd, 50 ml.

400,00 DKK

Vejl. udsalgspris 400,00 DKK


Colosé 24 hour moisturizing crème er en fugtgivende og plejende ansigtscreme med anti age egenskaber særligt udviklet til mænd. 

Cremen gennemfugter, reparerer og øger hudcellerne regenererende egenskaber. 
Huden vil opnå et boost af energi, der fører til en flot gennemfugtet hud som med øget cellefornyelse vil opnå mere fasthed, med færre rynker og bedre modstandskraft over for udefra kommende faktorer.
 


Varenr.: 11320
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING
Colosés fugtgivende anti age creme til mænd er udviklet med en formel som sikrer en behagelig og langvarig fugt i huden. Cremebasen trænger hurtigt ind i huden hvor den gennemfugter og de aktive ingredienser tilfører nærende, genopbyggende og beskyttende pleje.


INGREDIENSERNE
SHEABUTTER nærer og beskytter huden, den har antiinflamatoriske egenskaber, er beroligende og sårhelende 

OLIEKOMPLEKS MED JOJOBA OG AVOCADO sammensætningen af disse to olie sikrer gode fugtgivende egenskaber som varer hele dagen. Den øgede fugtighed giver en mere fast og klar hud.

HYALURONSYRE er en naturlig bestanddel af hudens bindevæv. Hyaluronsyre binder væsken i huden og har betydning for hudens naturlige helingsproces og gendannelsen af væv. Det er en af de kraftigste fugtgivere idet den både tilfører væske og smører på samme tid og kan på denne måde modvirke udtørring og ru hud.

PRO VITAMIN B5 fremmer hudens even til at holde på fugtigheden. Den holde huden glat og smidig og forhindre rynker i at opstå. I øvrigt har den antiinflamatoriske egenskaber.

STRANDFENNIKEL (CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT) fugter, blødgører og beroliger huden.

E-VITAMIN Er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.

MULTI-MINERAL CHRONO-ENERGISER – en sammensætning af zink, kobber og magnesium der stimulerer huden ved at øge energiniveauet i de aktive hudceller. De vigtige mineraler fremmer hudens genopbygning, beskytter og gør huden mere klar i sin udstråling.

BIOSACCHARIDE GUM-1 naturligt fugtgivende ingrediens som binder fugten i overhuden og giver en beskyttende hinde på huden som modvirker dehydrering og udtørring.

 

ANVENDELSE
Colosé 24H moisturizing creme anvendes hver morgen og aften efter normal afrensning af huden. Cremen tilfører huden den nødvendig fugt og beskyttelse.


INCI #11320 24 H MOISTURIZING CREAM 

AQUA, CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), PHENOXYETHANOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETEARYL GLUCOSIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PARFUM, CARBOMER, PERSEA GRATISSIMA OIL, SODIUM BENZOATE, CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, BIOSACHARIDE GUM-1, COPPER GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, ZINC GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, LILIAL, COUMARIN, EUGENOL, ALPHA-HEXYLCINNAMALDEHYDE
 

Kunder der har købt dette produkt har også købt