Energizing serum til mænd

Energizing serum til mænd

400,00 DKK

Vejl. udsalgspris 400,00 DKK


Denne herre serum er udviklet til at modvirke og fjerne rynker og fine linjer i ansigtet.
Colosé energizing serum vil med sit høje indhold af aktive anti age ingredienser udglatte rynker, tilføre energi til hudens celler og booste den naturlige genopbygning. Resultatet er en gennemfugtet glat hud med en sund klar udstråling.
 


Varenr.: 11310
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING
Colosé energizing serum til mænd har en gel-cremet tekstur som sikrer en hurtig og nem optagelse i huden uden at fedte og giver en langvarig fugtgivende effekt.

 

INGREDIENSERNE

ZINCK, KOPPER OG MAGNESIUM KOMPLEKS – en sammensætning der stimulerer huden ved at øge energiniveauet i de aktive hudceller. De vigtige mineraler fremmer hudens genopbygningen, beskytter og gør huden mere ren i sin udstråling.

 

ANTI AGE KOMPLEKS INDEHOLDENDE:

E-VITAMIN Er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.

 

PRO VITAMIN B5 fremmer hudens evne til at holde på fugtigheden. Den holde huden glat og smidig og forhindre rynker i at opstå. I øvrigt har den antiinflamatoriske egenskaber.

 

SODIUM HYALURONATE, Hyaluronsyre har genoprettende egenskaber og kan øge hudens fugtindhold, dulme og beskytte mod fugttab. Det er en naturlig bestanddel af hudens bindevæv der binder væsken i huden og har betydning for hudens naturlige helingsproces og gendannelsen af væv. Det er en af de kraftigste fugtgivere, idet den både tilfører væske og smører på samme tid. Den kan på denne måde modvirke udtørring og ru hud. Den koncentrerede form af sodium hyaluronate som anvendes i denne øjencreme, er langt mere effektiv end Hyaluronsyre, og du opnår derved den mest optimale fugtighed.

 

STRANDFENNIKEL (CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT) fugter, blødgører og beroliger huden.

 

COFFEIN afgifter hudvævet og reducerer dermed fedtdepoter og hævelser i huden

 

MENTHOL har antiseptisk virkning, kølende, opfriskende og stimulerer hudens blodcirkulation. Menthol giver huden en følelse af friskhed.

 

ANVENDELSE
Anvendes på velafrenset hud hver morgen og aften, lad serum´et trænge ind i huden, før du påfører din dag eller natcreme.

 

INCI #11310 ENERGIZING SERUM
AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., C12- 15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CARBOMER, CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT, ACRYLATES /C10- 30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ANTHENOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE /SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SQUALANE, MENTHOL, ZINC GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, SODIUM HYALURONATE, CAFFEINE, COPPER GLUCONATE, LINALOOL, POLYSORBATE 60, LIMONENE, CITRONELLOL, SORBITAN ISOSTEARATE, GERANIOL, LILIAL, COUMARIN, EUGENOL, ALPHA-HEXYLCINNAMALDEHYDE