Mineral Foundation Compact - fire nuancer

Mineral Foundation Compact - fire nuancer

294,00 DKK


Colosé Mineral Foundation, Compact er en  mild og plejende make-up som holder sig flot og vil tilføre din hud fugt hele dagen.

De milde ingredienser sikrer at du undgår hudirritation og disse foundations kan derfor anvendes af alle hudtyper.

Colosé Compact Foundation med naturlige minerale farvepigmenter er en cremet, hudvenlig make-up, som ikke til stopper dine porer men giver din hud et flot naturligt udseende. Colose Compact Foundation findes i fire nuancer.SAMMENSÆTNING

Colosés compacte foundations er udviklet til at give en flot dækning, med plejende og beskyttende ingredienser opnår du en flot makeup som holder hele dagen og som ikke vil give dig tør hud eller et fedte skær i løbet af dagen.

INGREDIENSERNE

Solsikkeolien er med sit høje indhold af E-vitamin kendt for sin evne til at genopbygge skadet hud, hæmme inflammatoriske lidelse samt danne en beskyttende barriere på huden, så du undgår udtørring. Solsikkeolie ligner huden eget fedt og fremprovokerer derfor ikke til øget fedtproduktion i huden.

Squalane er en plejende og blødgørende ingrediens udvundet fra oliven. Squalane trænger ind i huden uden at fedte.

Vitamin E: Beskytter huden mod de skadelige frie radikaler.

Carnauba blødgører din hud og sikrer din foundations faste konsistens. 

UVA og UVB filter beskytter din hud mod solens skadelige stråler.

Minerale farvepigmenter: Farverne kommer fra minerale farvepigmenter, som sikrer at dine porer ikke stopper til

ANVENDELSE

For en let make-up anvend en fugtig svamp, for en helt dækkende make-up anvend en tør svamp. 

Anvend en lille mængede foundation på din svamp, start med at påføre Colosé foundation fra næsen og udad, nedad og opad. Med spidsen af svampen, kan du komme til ved næsehjørnerne.

Ønsker du en meget tæt make-up kan du  påføre Colose foundation med duppende bevægelser.

Rengør svampen regelmæssigt for at få det bedste resultat.

Vælg altid en farve som passer til din hud, vi anbefaler at du vælger en foundation som er en nuance lysere end din egentlig hudfarve, det vil give dig et mere naturligt make-up. Ligesom at vi anbefaler, at du vælger en tone lysere om vinteren end om sommeren.
 

INCI

ISOPROPYL MYRISTATE PARAFFINUM LIQUIDUM COPERNICIA CERIFERA WAX OCTOXYNOL-5, SQUALANE MONTAN ACID WAX POLYETHYLENE CETEARYL ETHYLHEXANOATE LANOLIN OIL TOCOPHEROL HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL PARFUM EUGENOL ISOEUGENOL CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499