Udsolgt
Sort Vandfast Mascara

Sort Vandfast Mascara

Produktet er udsolgt.

150,00 DKK


Colosé vandfaste mascara er udviklet til at kunne anvendes af alle. Den er mild, og ingrediensernes sammensætning er gennemtestede for ikke at irritere og fremkalde allergier.

vandfast mascare fra Colosé øger vippernes tykkelse og længde uden at klumpe.

Anvender du Colosé vandfaste mascara kan du bade, tage sol eller tage en svømmetur uden at være bekymret for om mascaren begynder at løbe. 

Mascarens vandfaste evne er meget holdbar, og du er sikret et flot look hele dagen.

Den fjernes nemt med en oliebaseret øjenmakeupfjerner.


Varenr.: 14040
Lagerstatus: Ikke på lager

SAMMENSÆTNING

Colosé vandfast mascara består af en fed gele, som er baseret på naturlige og naturidentiske ingredienser


Disteardimonium Hectorite: Et naturligt mineral som former en elastisk hinde, som vil få hver øjenvippe ti at virke længere og tykkere
Cera alba (purified beeswax): Giver vipperne volume form og fleksibilitet, perfekt og langvarig vedhæftning.
Hydrated Silica: Et mineral med den en fantastisk god evne til at øge vippernes tykkelse, samtidig med at den giver formlen en vandtæt beskyttelse. 

ANVENDELSE

Før man lægger sin mascara, bør man altid sikre sig, at de er helt frie for skidt og er helt tørre. Det sikrer, at mascaraen vil hæfte bedre til vipperne, og dermed vil man opnå det bedste resultat.
Påfør først mascaraen på oversiden af de øverste vipper, derefter undersiden. Afslut med de nederste vipper. For at opnå det bedste resultat, bør man altid lade det første lag tørre, før man påfører igen.

Den dobbelt siddedet børste sikrer, at alle vipper omhyggeligt bliver påført mascaren. Det giver et fyldig effekt, som ikke klistrer øjenvipperne sammen og ikke klumper. For at undgår irritation, er mascaren ikke tilsat parfume.
Det er vigtigt altid at afrense vipperne hver aften. Vi anbefaler at man anvender Coloses særligt milde øjenmakupfjerne pads (art. Nr.14261) Eller den klassikske øjenmakeupfjerne (art. Nr. 14250)
Tip: Hold altid børsten ren, og beholderen tæt lukket. Del aldrig mascara med andre. 

Kunder der har købt dette produkt har også købt