NYHED Øjenmakeup fjerner: Waterproof, PADS, 60 stk.

NYHED Øjenmakeup fjerner: Waterproof, PADS, 60 stk.

120,00 DKK

Vejl. udsalgspris 120,00 DKK


Colosé øjenmake-upfjerner pads kan anvendes af alle hudtyper og udviklet til at kunne anvendes til de sarte øjneområder. Er også velegent til at fjerne læbestift. 

De er særligt udviklet til at fjerne de tunge og klæbrige make-uptyper herunder vandfast mascara og snavs. 

De er et godt supplement til Colosé’s rensemælk #11010 som nemt fjerner den øvrige ansigtsmake-up. 

De er effektive men meget blide uden at irritere huden. Disse pads er denmildeste og mest sikre måde at fjerne øjenmake-up på.


Varenr.: 14280
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Disse pads er lavet af ren bomuld, som er bleget med oxygen for størst mulig hensyntagen til naturen. De steriliseres med damp. Hvorefter øjenmake-upfjerner pads’ene imprægneres med den milde makeupfjerner.'

INGREDIENSERNE

Naturligt E-vitamin Har antioxidative egenskaber som neutraliserer de fri radikaler

C-vitamin: Stimulerer hudens kollagenprocessen ved det følsomme og tynde øjenområde.

Mineralolie: Den mineralolie som Colosé anvender er den reneste farmaceutiske olie til rådighed på markedet. Det er en lugtfri, farveløs, smagsløs og spiselig. Oprindelse kommer fra en olie af helt naturlig og ren oprindelse. Vi anvender denne olie pga. Dens fremragende egenskaber, renhed, kemiske neutralitet og den virkning på huden.

ANVENDELSE

Den bedste måde at fjerne make-uprester på er ved, først at påføre øjet den milde olie på øjenlåg og øjenvipper. Lad olien virke et øjeblik og aftør herefter med rolige cirkelbevægelser uden at presse. Den er velegnet til at fjerne både almindelig mascara og vandfast mascara

Kunder der har købt dette produkt har også købt