Neglelakfjerner PADS, uden acetone 60 stk.

Neglelakfjerner PADS, uden acetone 60 stk.

110,00 DKK


Disse økologisk bommulds pads er impreneret med en mild neglelakfjerne som IKKE indholde skadelige opløsningsmidler og acetone. 


Varenr.: 15610
Lagerstatus: På lager
stk.

Colosé’s laboratorier i Schweiz har udviklet denne nye neglelakfjerner, som imødekommer alles behov for hvad en god neglelakfjerne skal kunne. Målet er effektivt at fjerne al neglelak, men også at være nem at anvende, behagelig og sikker. 

Colosé har haft med stor succes udviklet disse bløde bomuldspads som er impreneret med en ny neglelak opløsende blanding. Den fjerner nemt og hurtigt alle typer neglelakker uden at skade neglenes keratin.

SAMMENSÆTNING

De bløde pads består af økologisk bommuld som er bleget med oxygen.

Den særligt velafbalancerede opløsende blanding er acetonefri, ikke brændbar, tværer ikke ud og har ikke en ubehagelig lugt. 
Den er helt fri for aggressive opløsningsmidler, den milde sammensætning er tilført blødgørende midler som sikrer at neglene, neglebånd og huden omkring ikke tørrer ud. 

Blandingens indhold af kamille har en antiinflamatorisk udglattende og beroligende effekt på hud og negle. Negle pads’ene er tilført en mild naturlig parfume.

Kunder der har købt dette produkt har også købt