Creme Blanche

Creme Blanche

450,00 DKK


Modvirker aldersmærker, leverpletter og hyperpigmentering

Er du plaget plette på huden i form af leverpletter og pigmentfejl, så kan Colose Creme Blanche være den rette dagcreme for dig.

Colosé Creme Blance er en plejende dagcreme som indeholder et særligt planteekstrakt som kan hæmme udviklingen af melamin i huden. - Helt naturligt uden brug af skadelige metoder såsom laser eller blegende midler.

Med Colosé Creme Blanche kan du på en helt naturlig måde reducere fremkomsten af de generende brune pletter på huden.

Samtidig har du en plejende dagcreme som beskytter din hud mod udtørring og dagligdagens påvirkningen.

Colosé blegende dagcreme kan anvendes af alle hudtype, selv hel tør hud vil opleve at Crème Blanche vil kunne tilføre den nødvendige fugtighed.


Varenr.: 11470
Lagerstatus: På lager
stk.

Sammensætning
Cremen er sammensat som en plejende og beskyttende dagcreme, der indeholder alt det din hud har brug for til sin daglige beskyttelse. Det særlige planteudtræk vil aktivt kunne hæmme fremkomsten af de brune pletter på huden.


INGREDIENSERNE
ALPHA ARBUTIN: Er et planteudtræk som er udvundet fra melbærris-planten. Alpha arbutin modvirker den vigtigste årsag til brune pletter og ujævn hudtone, som netop opstår ved en overproduktion af melanin i huden.
Cremebasen er baseret på kokosolie og ren farmaceutisk mineralolie. Sammensætningen sikrer en fugtgivende creme som ikke vil tilstoppe dine porer 
UVA and UVB filterer Beskytter huden mod solens farlige stråler.
Vitamin E: Beskytter huden mod de farlige frie radikaler som er en af årsagerne til bla. brune pletter på huden samt fremkomsten af rynker.


Anvendelse
Påføres om morgenen i ansigtet og på halsen eller hvor de brune pletter måtte fremkomme og være til gene. Efter 6-8 uger vil man kunne se at de brune pletter er blevet reduceret og hudens teint har fået en synligt, jævn og lysere tone. Vidste du, at det er en overproduktion af melamin i huden som giver pigmentforandringer i huden. Det er ofte et problem som bliver mere udpræget med alderen. Det er harmløst, men ofte meget generende for dem som får det.
INCIAQUA PARAFFINUM LIQUIDUM MYRISTYL ALCOHOL BUTYLENE GLYCOL STEARIC ACID MYRISTYL MYRISTATE GLYCERYL STEARATE HYDROGENATED COCO GLYCERIDES ALPHA ARBUTIN ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (UVB – Filter) DIMETHICONE CERA MICROCRISTALLINA PHENOXYETHANOL BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE (UVA-Filter) TOCOPHERYL ACETATE (E-Vitamin) CARBOMER PARFUM SODIUM HYDROXIDE METHYLPARABEN BUTYLPARABEN ETHYLPARABEN PROPLPARABEN

Kunder der har købt dette produkt har også købt