Sportcream, Let farvet dagcreme, 50 ml.

Sportcream, Let farvet dagcreme, 50 ml.

200,00 DKK


Sportscremens gennemsigtige farvestoffer danner en naturlig mat effekt, og frembyder en sund kulør og en friskt udseende hud. Colosé Sport Creme er udviklet som en let tonet dagcreme, som kan anvendes under udendørs aktiviteter og til dem som lever et aktivt liv. Den er også velgenet som Foundation, på grund af den lette fedtfri konsistens. Den naturlige nuance kan anvendes af de fleste hudfarver. Den tyndtflydende sammensætning, med lavest mulige koncentration af pigmenter, giver en gennemsigtig hinde uden at glinse. 

Sportcremen giver et jævnt og smidigt hudlag, med en beskyttende hinde. Den glatter hudens overflade og giver en fejlfrie hud med en sund glans.

 


Varenr.: 11900
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Cremen er sammensat af en mild cremebase og naturlige minerale farvepigmenter Cremen Uigennemskinnelig og Beskytter mod Ultraviolet Stråling.

AKACIE COLLAGEN er meget velegnet til at forbinde fugt til en grundmasse, som kan samle huden i et elastisk system og dermed forøge fugtindholdet og samtidig gøre den mere smidig.

NATURLIGE MINERALE FARVEPIGMENTER giver den lette farve til cremen, de naturlige minerae er helt neutrale og giver ingen anledning til hudirritation og allergier

ANTIOXYDANTER i et A-vitamin complex med både vitamin C og vitamin E, som beskytter mod de skadelige frie radikaler, som findes overalt.

BEMÆRK

For at undgå irritation, er emulsionens pH-værdi afbalanceret til 5,5, som er meget lig hudens egen pH-værdi.
De naturlige mineralepigmenter, som giver cremen sin lette farve og en let beskyttelse mod den ultraviolette stråling fra solen.
 

Kunder der har købt dette produkt har også købt