AHA Peeling Pads

AHA Peeling Pads

300,00 DKK


Colosé peeling pads indeholder særligt udvalgte AHA-syrer som kan fjerne afstødte hudceller og fremmer hudens cellefornyelse. Derved gendannes hudens ungdommelige og friske udstråling.

Med Colosé Exfoliation AHA3 Pads kan du forbedre hudens evne til regenerering, uanset om du har uren hud, acne eller ønsker at forbedre din anti age pleje så vil du have god gavn af disse exfolierende peeling pads fra Colosé

 


Varenr.: 11080
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

 

PRO VITAMIN B5 virker beskyttende og er antiinflammatorisk. Den hjælper med til at bibeholde den naturlige fugtighed, der er nødvendig, for at huden kan restituere sig, således at denne igen føles blød og smidig.

 

GLYKOLSYRE er et af de mest effektive og bedst dokumentere AHA syrer. Som exfolieredende ingrediens er den særligt god til at opløse død hud og forbedre hudens overflade. Den reducerer synligt hudens aldringstegn og er især god til at fjerne pigmentforandringer efter solskade. Glykolsyre har vandbindende egenskaber og medvirker dermed til at stabilisere fugtbalancen i huden.

 

LACTID ACID (Probiotiske mælkesyrer) er mildt exfolierende og kan nedbryde de døde hudceller, så de ikke sætter sig i huden porer og giver anledning til urenheder i form af bumser og hudorme. Lactid acid har antibakteriel virkning på huden og modvirker betændelsestilstande.

 

CITRIC ACID - CITRONSYRE virker som antioxydant og vil få hudens porer til at trække sig sammen.

 

ANVENDELSE
To gange om ugen om aftenen efter en nøje afrensning af huden. Huden i ansigtet, på halsen og øverst på brystet fugtes nænsomt med en enkelt pad. Pas på ikke at komme for tæt på øjenomgivelserne. Lad det virke i omkring fem minutter. Vask herefter grundigt med rent vand. Herefter kan du pleje huden med natcreme eller 24 timer creme.

OBS: undgå direkte solstråler lige efter behandling

 

INCI: #11080 Exfoliation AHA3 Pads

VATER, GLYCERINE, GLYCOLID ACID, LACTIC ACID, CITRIC ACID, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, ETYLHEXYLGLYCERINE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE

Kunder der har købt dette produkt har også købt