Detox Purifying Cotton Pads

Detox Purifying Cotton Pads

250,00 DKK


Colosé Detox Purifying cotton pads er bløde bommuld pads impreneret med et plejende koncentrat udviklet til at afgifte hudens celler og fremme deres naturlige genopbygning.


Varenr.: 11700
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Disse plejende pads er udviklet til at tilføre huden en stor mængde fugtighed, reparere hudens beskyttende lag epidermis samt øge cellernes aktivitetsnivaeu og beskytte huden fra omgivelsernes forurening ved at kombinere afgiftende, metalbindende ingredienser samt aktive antioxidanter som nedbryder de frie radikaler.

INGREDIENSERNE

MULTI-MINERAL CHRONO-ENERGISER – en sammensætning af zink, kobber og magnesium der stimulerer huden ved at øge energiniveauet i de aktive hudceller. De vigtige mineraler fremmer hudens genopbygning, beskytter og gør huden mere klar i sin udstråling.

SHEA BUTTER virker afgiftende på huden, tilfører fugt og beskytter huden mod udefra kommende forurening, Shea butter har ved flere studier vist sig meget velegnet til at beskytte mod superoxide frie radikaler, har en god evne til binde vigtige mineraler til huden samt en god afgiftende virkning på nikotin i huden.
TROLDHASSEL EKSTRAKT er kendt for sine blødgørende og genopbyggende egenskaber. Den er især egnet til sart og skadet hud. Troldhassel har adstringerende og antiseptisk virkning på huden og er meget velegnet til uren og kombineret hud med tendens til akne. 
GINKO BILOBA forbedrer iltningen af huden og fremme blodcirkulationen. Den har antibakterielle egenskaber og modvirker dannelsen af rynker. Gingko bilobad styrker hudvævet og har et meget stort indhold af antioxidanter som vil beskytte huden mod de frie radikale. 
VITAMIN E – Er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.
Avocado olie er fugtgivende og med et højt indhold af omega-3 har den gode genopbyggende egenskaber på huden.
PROVITAMIN B5, også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt ned i huden og er en langtidsvirkende fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.
 

ANVENDELSE

Colosés Detox Purifying pads anvendes som en skintonic til at afslutte din daglige rensning.

 

 

 

INCI

#11700 DETOX PURIFYING COTTON PADS

AQUA, GLYCERIN, HEPTYL, GLUCOSIDE. PHENOXYETHANOL, SODIUM, BENZOATE. PARFUM. GINKGO BILOBA, LEAF EXTRACT. BUTYLENE GLYCOL. ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL. TOCOPHERYL ACETATE. BUTYROSPERMUM, PARK" (SHEA BUTTER) SEEDCAKE EXTRACT. ZFNC GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE. HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT.

Kunder der har købt dette produkt har også købt