Detox 24H Purifying Cream 50 ml.

Detox 24H Purifying Cream 50 ml.

470,00 DKK


Detox Purifying Cream er en 24 timers dagcreme med afgiftende egenskaber.

Med de bedste fugtgivere gennemfugter og genopbygger den hvert lag i huden, samtidig med at den øger cellernes aktivitetsniveau.

Colosé Detox Purifying Cream beskytte din hud mod forurening, reducere rynker samt tilføre din hud den rette mængde fugt og næring.


 


Varenr.: 11710
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING
Colosé detox 24-timers creme er udviklet med en formel som sikrer en behagelig og langvarig fugt i huden. Med de aktive afgiftende ingredienser kombineret med aktive genopbyggende ingrediensr, beskytter cremen mod forudrening for omgivelserne og tilfører huden vigtige mineraler og aktive antioxydanter, huden bliver igen fast og glat.

 

IINGREDIENSERNE
TROLDHASSEL EKSTRAKT er kendt for sine blødgørende og genopbyggende egenskaber. Den er især egnet til sart og skadet hud. Troldhassel har adstringerende og antiseptisk virkning på huden og er meget velegnet til uren og kombineret hud med tendens til akne. 

SHEA BUTTER er blødgørende, antiinflammatorisk og har sårhelende virkning

GINKO BILOBA styrker hudvævet og har et meget stort indhold af antioxidanter som vil beskytte huden mod de frie radikale. I øvrigt styrker Gingko Biloba blodcirkulationen i de små blodkar.  

PROVITAMIN B5, også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt ned i huden og er en langtidsvirkende fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.

MULTI-MINERAL CHRONO-ENERGISER – en sammensætning af zink, kobber og magnesium der stimulerer huden ved at øge energiniveauet i de aktive hudceller. De vigtige mineraler fremmer hudens genopbygning, beskytter og gør huden mere klar i sin udstråling.

VITAMIN E – Er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.

AVOCADO OLIE er fugtgivende og med et højt indhold af omega-3 har den gode genopbyggende egenskaber på huden.

 

ANVENDELSE

Colosé Detox Purifying Cream er udviklet til normal, fedtet og kombineret hud.

 

Cremen anvendes hver morgen og aften efter normal afrensning af huden.

 

 

INCI  #11710 Detox 24 putifying cream
AQUA. CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERlDE. GLYCERIN, C12-15 ALKYL, BENZOATE. ETEARYL ALCOHOL. BUTYROSPERMUM PARK” (SHEA BUTTER). PHENOWETHANOL, POTASSIUM CETYL, PHOSPHATE, CETEARYL GLUCOSIDE. CARBOMER. PERSEA, RATISSIMA OIL, SODIUM BENZOATE. PARFUM. GINKGO, BILOBA LEAF EXTRACT. BUTYLENE GLYCOL. SODIUM HYDROXIDE. ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE. BUTYROSPERMUM PARK” (SHEA BUTTER), SEEDCAKE EXTRACT, ZINC GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, HAMAMELIS, VIRGINIANA LEAF EXTRACT. COPPER GLUCONATE
 

Kunder der har købt dette produkt har også købt