Detox Purifying Serum

Detox Purifying Serum

500,00 DKK


Colosé Deep Purifying serum er et lækkert ansigtsserum, udviklet til at afgifte hudens celler og sammen med et stærkt anti age kompleks fremme hudcellernes fornyelsesproces.

Purifying serum fjerner og udglatter rynker og fine linjer, huden genopnår sin faste struktur og får et sundt udseende.


Varenr.: 11720
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING
Colosé Detox Serum er et cremebaserede serum indeholdende et kompleks, baseret på aktive forureningsbekæmpende ingredienser samt et aktivt anti age kompleks som øger cellefornyelsen, booster kollagen- og elastinproduktionen samtidig med at den beskytter mod forurening fra omgivelserne, ved at kombinere afgiftende og metalbindende ingredienser samt aktive antioxidanter som nedbryder de frie radikaler.

 

INGREDIENSERNE

Det aktive detox kompleks afgifter hudens celler og beskytter mod forurening fra omgivelserne.

 

TROLDHASSEL EKSTRAKT er kendt for sine blødgørende og genopbyggende egenskaber. Den er især egnet til sart og skadet hud. Troldhassel har adstringerende og antiseptisk virkning på huden og er meget velegnet til uren og kombineret hud med tendens til akne. Troldhassel har i øvrigt anti-blotch (blegende egenskaber) egenskaber.

 

MULTI-MINERAL CHRONO-ENERGISER – en sammensætning af zink, kobber og magnesium der stimulerer huden ved at øge energiniveauet i de aktive hudceller. De vigtige mineraler fremmer hudens genopbygning, beskytter og gør huden mere klar i sin udstråling.

 

PROVITAMIN B5, også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt ned i huden og er en langtidsvirkende fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.

 

VITAMIN E – Er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.

 

GINKO BILOBA styrker hudvævet og har et meget stort indhold af antioxidanter som vil beskytte huden mod de frie radikale. I øvrigt styrker Gingko Biloba blodcirkulationen i de små blodkar.  

 

SHEA BUTTER har afgiftende virkning på hudens celler, beskytter mod superoxide frie radikaler, er blødgørende, antiinflammatorisk og har sårhelende virkning
Avocado olie er fugtgivende og med et højt indhold af omega-3 har den gode genopbyggende egenskaber på huden.


ANVENDELSE
Colosé Detox Purifying Serum anvendes hver morgen og aften efter afrensning af huden og under din dag- eller natcreme.
 

INGREDIENTS: AQUA, GLYCERIN, CAPPYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, 012-45 ALKYL BENZOATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACRYLATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PERSEA GRATISSIMA OIL, XANTHAN GUM, PARFUM, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SORBIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MALTODEXTRIN, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) SEEDCAKE EXTRACT, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PUNKA GRANATUM FLOWER EXTRACT, ZINC GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, COPPER GLUCONATE

 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt