Caviar anti-age creme

Caviar anti-age creme

450,00 DKK


Colosé anti-age Caviar Creme har en beroligende og genopbyggende effekt på huden. Det aktive anti-age caviar compeks sikrer at alle hudens lag opnår en høj effekt af de fugtgivende og genopbyggende elementer i cremen. Huden vil genopnå sin ungdommelighed, blive glat og smidig med en markant reduktion af allerede opståede rynker.

Varenr.: 11450
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING


Colosés 24 timers anti-age caviar cream indeholder et eksklusivt koncentrat, med et højt indhold af anioxydanter, vigtige fugtgivere, vitaminer og en stor mængde af genopbyggende anti age ingredienser. Sammensætningen er udviklet til den modne hud, som vil opnå effektiv beskyttelse mod frie radikaler og fremme regenereringen af hudceller. 

 

INGREDIENSERNE


CAVIAR er naturlig rig på vitamin D, Omega 3, iodine, phosphor og proteiner. Caviar er fugtgivende, genopbyggede og beskyttende for huden.

 

SODIUM HYALURONATE  - Hyaluronsyre er en vigtig fugtgiver som danner en beskyttende hinde mod udtørring. Hyaluronsyre er en naturlig bestanddel af hudens bindevæv og har betydning for hudens naturlige helingsproces og gendannelsen af væv. Det er en af de kraftigste fugtgivere, idet den både tilfører væske og smører på samme tid. Den kan på denne måde modvirke udtørring og fremkomsten af rynker. 

 

THE MULTI-MINERAL CHRONO-ENERGISER  en sammensætning af zink, kobber og magnesium der stimulerer huden ved at øge energiniveauet i de aktive hudceller. De vigtige mineraler fremmer hudens genopbygning, beskytter og gør huden mere klar i sin udstråling. 

RejuvenEffect  en yderst velkendt anti ageing ingrediens med samme effekt som antioxydanter – Den reducerer tydelige tegn på aldring i huden. Den udglatter rynker og genopretter huden normale struktur. 

 

AVOCADO OLIE er fugtgivende og med et højt indhold af omega-3 har den gode genopbyggende egenskaber på huden.

 

PROVITAMIN B5, også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt ned i huden og er en langtidsvirkende fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.

 

VITAMIN E, – Er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.

 

ANVENDELSE
Colosé 24 timers anti age caviar creme anvendes hver morgen og aften efter normal afrensning af huden.

 

INGREDIENTS: AQUA, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERIN, SQUALANE, CETERYL ALCOHOL, ISONNYL ISONONANOATE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, PHENXYETHANOL, CETEARYL GLUCOSIDE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, CARBOMER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER SEED), PERSEA GRATISSIMA OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYLIONONE, HYDROXYCITRONELLAL, ZINC GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, CAVIAR EXTRACT, GERANYLGERANYLISOPROPANOL, LINALOOL, COPPER GLUCONATE
 

Kunder der har købt dette produkt har også købt