Caviar anti-age eye cream

Caviar anti-age eye cream

500,00 DKK


Colosés kaviar øjencreme er udviklet til at fjerne de små rynker ved øjnene, poser og mørke rande. Den aktive formel og det meget høje indhold af peptider fremmer hudens evne til at bevare fugtigheden, resultatet er en smidig og glat hud som allerede efter 7 dages brug vil opnå markant foryngelse.


Varenr.: 11420
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Anti ageing caviar eye serum indeholder en stor mængde peptider samt et eksklusivt concentrat med et højt indhold af anioxydanter, vigtige fugtgivere, vitaminer og en høj mængde af anderkendte genopbyggende anti age ingredienser. Sammensætningen er udviklet til den modne hud som vil opnå hurtige effetive resultater og en markant reduktion af rynker, poser og sorte rande under øjnene.

 

INGREDIENSERNE
CAVIAR er naturlig rig på vitamin D, Omega 3, iodine, phosphor og proteiner. Caviar er fugtgivende, genopbyggede og beskyttende for huden.

 

PALMITOYL TRIPEPTIDE-5,  er en avanceret peptide teknologi. Her har Colosé skabt en multifunktionel formel, som på 7-14 dage udglatter rynker og forbedrer hudens tekstur omkring øjnene. Kombineret med overlegne bioaktive midler, forbedrer den hudens tekstur og glatter den sarte hud omkring øjenområdet.

 

SODIUM HYALURONATE  - Hyaluronsyre er en vigtig fugtgiver som danner en beskyttende hinde mod udtørring. Hyaluronsyre er en naturlig bestanddel af hudens bindevæv og har betydning for hudens naturlige helingsproces og gendannelsen af væv. Det er en af de kraftigste fugtgivere, idet den både tilfører væske og smører på samme tid. Den kan på denne måde modvirke udtørring og fremkomsten af rynker.

 

THE MULTI-MINERAL CHRONO-ENERGISER  en sammensætning af zink, kobber og magnesium der stimulerer huden ved at øge energiniveauet i de aktive hudceller. De vigtige mineraler fremmer hudens genopbygning, beskytter og gør huden mere klar i sin udstråling.
RejuvenEffect  en yderst velkendt anti ageing ingrediense med samme effekt som antioxydanter – Den reducerer tydelige tegn på aldring i huden. Den udglatter rynker og genopretter hudens normale struktur.

 

AVOCADO OLIE er fugtgivende og med et højt indhold af omega-3 har den gode genopbyggende egenskaber på huden.

 

PROVITAMIN B5, også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt ned i huden og er en langtidsvirkende fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.

 

VITAMIN E, – Er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler, som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.


ANVENDELSE

Colosé 24 timers anti age caviar øjen creme anvendes hver morgen og aften efter normal afrensning af huden.

 

INCI Caviar Eye creme 11420
AQUA, GLYCERINE, BUTYLENE GLYCL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE DIBUTYL ADIPATE,CETEARYL ALCOHOL, ISONONYL ISONONANOATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER),CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERYLSTEARATE, SQUALANE, CETYL ALKOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, CETEARYL GLUCOSIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, SODIUM BENZOATE, XANTHAN GUM, PANTHENOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUN FLOWER) SEED, PERSEA GRATISSIMA OIL, PARFUME, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BIOSACHARIDE GUM-1, TOCOPHERYL ACETATEDUNALIELLA SALINA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, ZINC GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, ALPHA-ISOMETHYLIONONE, HYDROXYCITRONELLAL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, CITRIC ACID, PANTOLACTONE, CAVIAR EXTRACT, GERANYLGERANYLISOPROPANOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COPPER GLUCONATE, POTASSIUM SORBATE

Kunder der har købt dette produkt har også købt