24H sensitive creme

24H sensitive creme

500,00 DKK


Colosé 24 timers creme til følsom hud, vil tilføre tør og sart hud en fugtgivende formel, kombineret med beskyttende og genopbyggende hudpleje ingredienser.

Formlen i denne creme er særligt udviklet til at genoprette fugttab i huden og beskytte mod udefra kommende faktorer.

Cremen er udviklet til alle hudtyper og med aktive anti age ingredienser vil selv moden hud drage fordel af denne cremes fugtigvende formel.


Varenr.: 11180
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Denne 24 timers creme til tør hud er sammensat af vigtige fugtgivende olier, beroligende og antiinflamatoriske ingredienser samt vigtige vitaminer. Den har en let tekstur som nemt optages i huden og danner en beskyttende hinde.

VEGETABILSK GLYCERIN anvendes for sin evne til at stimulere hudens naturligt beskyttende hinde. Glycerin danner beskytter huden mod irritation og udefrakommende faktorer, såsom kulde, vind og forurening. Glycerin har stærkt fugtgivende egenskaber på huden, så den igen blive glat og blød.

SHEA BUTTER stimulerer regenereringen af hudens celler og modvirker aldring. Shea butter er blødgørende, antiinflamatorisk og har sårhelende virkning

SQUALANE FRA OLIVEN er en af de få olier som ikke virker fedtede på huden. Sammensætningen er identisk med hudens egen sebum og beskyttende hinde. Squalane modvirker væsketab i huden og hjælper til at genoprette smidighed og fleksibilitet.

AVACADO OLIE er rig på omega 3 fedtsyrer, meget fugtgivende og har med sit høje indhold af vitamin A, B, D, C og E samt vigtige Plantesteroler en ekstraordinær virkning på hudens naturlige genopbygning.

SESAM OLIE er rig på essentielle fedtsyrer og er en god beskyttelse mod for tidlig aldring af huden. Især solskadet hud kan drage god nytte at sesam oliens egenskaber som antioxidant.

ALLANTOIN fjerner beskadiget væv og døde hudceller fra huden, forbedrer hudens evne til at generere nyt væv samtidig med at den fremmer fugtigheden i huden.

SWISS STONE PINE ekstrakt fra nåletræer der vokser i Alperne. Træet udvikler et særligt antioxidant (reservatol), som beroliger stresset og hypersensitiv hud. Den reducerer rødme og inflammationer samt yder beskyttelse mod udefra kommende faktorer.

BISABOLOL findes naturligt i bl.a. Kamille, den har blødgørende og antiinflamatoriske egenskaber.

VITAMIN E er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.

PROVITAMIN B5 - også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt ned i huden og er en langtidsvirkende fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.

ANVENDELSE

Cremen anvendes hver morgen og aften i ansigtet og på halsen efter afrensning af huden samt i løbet af dagen efter behov.

 

 

INCI #11180 24H SENSITIVE CREAM

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL,

OCTYLDODECANOL, GLYCERYL STEARATE, PROPANEDIOL, OLIVE SQUALANE, CETEARYL

ETHYLHEXANOATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, XYLITYLGLUCOSIDE, SESAMUM

INDICUM SEED OIL, HYDROXYSTEARIC/LINOLENIC/LINOLEIC POLYGLYCERIDES, MALTODEXTRIN,

ANHYDROXYLITOL, PANTHENOL, SODIUM BENZOATE, BISABOLOL, XYLITOL, CARBOMER, XANTHAN

GUM, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, PINUS CEMBRA WOOD EXTRACT, PERSEA GRATISSIMA OIL, CETEARYL

GLUCOSIDE, ALLANTOIN, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE

Kunder der har købt dette produkt har også købt