Sensitive face serum

Sensitive face serum

600,00 DKK


Colosé ansigtsserum til følsom hud, vil tilføre tør og sart hud en fugtgivende formel, kombineret med beskyttende og genopbyggende hudpleje ingredienser.

Formlen i denne creme er særligt udviklet til at genoprette fugttab i huden og beskytte mod udefra kommende faktorer.

Sensitive face serum er udviklet til alle hudtyper og med aktive anti age ingredienser vil selv moden hud drage fordel af denne serums fugtgivende sammensætning.

Den har en let tekstur, som nemt optages i huden og danner en beskyttende hinde.


Varenr.: 11181
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Denne serum til tør hud er sammensat af vigtige fugtgivere i en kombination af xylitylglucoside, anhydroxylitol og xylitol. Den helt særlige fugtgivende kombination booster fugtcirkulationen med hyaluronsyre i alle hudlag. Resultatet er en blødere og glattere hud som ikke længere tørrer ud.

VEGETABILSK GLYCERIN anvendes for sin evne til at stimulere hudens naturligt beskyttende hinde. Glycerin beskytter huden mod irritation og udefrakommende faktorer, såsom kulde, vind og forurening. Glycerin har stærkt fugtgivende egenskaber på huden, så den igen blive glat og blød.

ALLANTOIN fjerner beskadiget væv og døde hudceller fra huden, forbedrer hudens evne til at generere nyt væv samtidig med at den fremmer fugtigheden i huden.

VITAMIN E er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.

BIOSACCHARIDE GUM-1 er en naturligt fugtgivende ingrediens som binder fugten i overhuden og giver den en beskyttende hinde som modvirker dehydrering og udtørring.

PROVITAMIN B5 - også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt ned i huden og er en langtidsvirkende fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.

BISABOLOL findes naturligt i bl.a. Kamille, den har blødgørende og antiinflamatoriske egenskaber. Har særlig god effekt på solskadet hud og fremmer regenereringen af stresset hud.

SWISS STONE PINE ekstrakt fra nåletræer der vokser i Alperne. Træet udvikler et særligt antioxidant (reservatol), som beroliger stresset og hypersensitiv hud. Den reducerer rødme og inflammationer samt yder beskyttelse mod udefra kommende faktorer.

XYLITYLGLYCOSIDE, ANHYDROXYLITOL OG XYLITOL i kombination giver en I kombination booster fugtcirkulation af hyaluronsyre i alle hudlag. Resultatet er en blødere og glattere hud som ikke længere tørrer ud.

ANVENDELSE

Colosé sensitive serum anvendes hver morgen og aften i ansigtet og på halsen efter afrensning af huden. Masseres let ind i huden efterfulgt af en beskyttende dagcreme.

INCI #11181 SENSITIVE FACE SERUM

AQUA, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, PANTHENOL, XYLITYLGLUCOSIDE, SODIUM POLYACRYLATE, BATYL ALCOHOL, MALTODEXTRIN, ANHYDROXYLITOL, SODIUM BENZOATE, ALLANTOIN, XYLITOL, GLYCERYL STEARATE, XANTHAN GUM, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, BISABOLOL, PINUS CEMBRA WOOD EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE

Kunder der har købt dette produkt har også købt