Sensitive eye cream, øjen crème til følsom hud

Sensitive eye cream, øjen crème til følsom hud

600,00 DKK


Colosé øjencreme til følsom hud dækker det sarte øjenområdes behov for fugt og beskyttelse. Følsom hud har større tendens til rynker ved øjnene, grundet den i forvejen lave mængde af fedtsyrer og den svage fremkomst af elastin og collagen.

Colosé har udviklet denne utroligt lækre øjencreme til at genoprettet fugtbalancen og fremme elastin og collagen i huden. Resultatet er en velfugtet hud med en mindre tendens til rynker og fine linjer.

Cremen indeholder Colosé EYE CONTOUR SOLUTION som reducerer mørke rande og poser under øjnene

Sensitive eye cream er udviklet til alle hudtyper med tendens til udtørring. Med sine aktive anti age ingredienser vil selv moden hud drage fordel af denne serums fugtigvende sammensætning.


Varenr.: 11182
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé øjencreme til følsom hud er sammensat af vigtige fugtgivere i en kombination af xylitylglucoside, anhydroxylitol og xylitol. Cremens helt særlig fugtgivende formel booster fugtcirkulation af hyaluronsyre i alle hudlag og genopretter fugttab fra epidermis og dermis. Resultatet er en rynkefri blødere og glattere hud, som ikke længere tørrer ud.

MANDELOLIE blødgører tør og sprukken hud. Den nedsætter hudens aldringsproces ved at tilføre huden regenerative og fugtgivende ingredienser.

SOLSIKKEOLIE genopretter hudens fugtbalance og danner en beskyttende hinde på huden som ikke virker fedtet.

VITAMIN E er en stærk antioxidant med fugtgivende egenskaber. Den beskytter din hud mod de frie radikaler som er medvirkende til fremkomsten af rynker. Huden bliver mere klar og vævet glattes. E-vitamin beskytter huden mod solskader som bl.a. forårsager pigmentering og rynker.

PERHYDROSQUALENE – ekstrakt udvundet fra oliven, er stærk fugtgivende og kompatibelt med hudens lipider og optages derfor meget nemt i den tynde hud.

SESAM OLIE er rig på essentielle fedtsyrer og er en god beskyttelse mod for tidlig aldring af huden. Især solskadet hud kan drage god nytte at sesam oliens egenskaber som antioxidant.

ALLANTOIN fjerner beskadiget væv og døde hudceller fra huden, forbedrer hudens evne til at generere nyt væv samtidig med, at den fremmer fugtigheden i huden.

PROVITAMIN B5 - også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt ned i huden og er en langtidsvirkende fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.

SWISS STONE PINE ekstrakt fra nåletræer der vokser i Alperne. Træet udvikler en særlig antioxidant (reservatol), som beroliger stresset og hypersensitiv hud. Den reducerer rødme og inflammationer samt yder beskyttelse mod udefra kommende påvirkning.

”EYE CONTOUR SOLUTION” til mørke rande og poser ved øjnene - Et særligt ekstrakt sammensat af Aske bark, vegetabilsk silikone og Vitamin B3, sammensætningen har fugtgivende virkning og positiv indvirkning på de små blodkar så blodgennemstrømningen forbedres. Colosé’s Eye Contour Solution giver en markant reduktion af poser under øjnene og dæmper den blå-gule farve som giver sorte rande. Øjenkonturen bliver glattere og lysere.

XYLITYLGLYCOSIDE, ANHYDROXYLITOL OG XYLITOL

Xylitylglucoside, anhydroxylitol og xylitol I kombination booster fugtcirkulation af hyaluronsyre i alle hudlag. Resultatet er en blødere og glattere hud som ikke længere tørrer ud.

ANVENDELSE

Colosé sensitive eye serum anvendes hver morgen og aften omkring øjnene efter afrensning af huden. Masseres let ind i huden.

INCI #11183 SENSITIVE EYE SERUM

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL PALMITATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, GLYCERYL STEARATE, PROPANEDIOL, OLIVE SQUALANE, XYLITYLGLUCOSIDE, HYDROXYSTEARIC/LINOLENIC/LINOLEIC POLYGLYCERIDES, SESAMUM INDICUM SEED OIL, MALTODEXTRIN, ANHYDROXYLITOL, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, XYLITOL, NIACINAMIDE, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, FRAXINUS EXCELSIOR BARK EXTRACT, PINUS CEMBRA WOOD EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, SILANETRIOL

Kunder der har købt dette produkt har også købt