Urtemaske til uren hud, fjerner hudorme og modvirker tendens til acne - 125 ml.

Urtemaske til uren hud, fjerner hudorme og modvirker tendens til acne - 125 ml.

230,00 DKK


Colosé urtemaske er udviklet til at pleje, rense og afhjælpe de problemer som opstår når man har uren hud.

Denne ansigtsmakse har en plejende og rensende effekt på uren hud. Den indeholder særlige urter som er kendt for deres evne til at stoppe betændelsestilstande, pleje og berolige skadet hud.

Den rensende effekt kommer fra Grøn Mudder som virker ved at den absorberer fedt og snavs fra huden. Den urenhederne og hudorme op af porerne.

Alle Ingredienserne i denne ansigtsmaske er udvalgt for deres dokumenterede virkning på hud med tendens til acne, bumser og hudorme.


Varenr.: 11100
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé´s urtemaske er sammensat af dybderensende grøn mudder samt særligt plejende og rensende planteekstrater som har god virkning på uren og fedtet hud som er plaget af mange hudorme, bumser og acne.

Masken er dermatologisk testet hvilket sikrer, at her har du en ansigtsmaske som ikke giver anledning til hudirritation og allergier.

INGREDIENSERNE

CITRONMELISSE har en beroligende virkning på den i forvejen irriterede og stressede hud.

PERIKON er antispetisk og kan stoppe de betændelsestilstande som findes i udbrud med Acne. Herunder stafylokokbakterier.

CALENDUA har en evne til at fremme svedafsondringen i huden hvilket vil hjælpe med at fjerne giftrester fra hudens porer. Calendua er meget velegnet i hudpleje produkter til meget sart og følsom hud, da ekstrakter har en særlig god virkning på eksemer og rødmen i huden.  

GRØN MUDDER (Kaolin) er kendt for sin evne til at læge sår som fremkommer ved hudlidelser. Men også for sin evne til at trække urenhederne op fra porerne hvorefter den absorberer dem. Grøn mudder er endnu det bedste naturlige middel mod uren hud. 

Citronsyre en mild AHA-syre som mildt exfoliere huden og kan nedbryde dødt væv og hudceller. 


ANVENDELSE OG MASKENS VIRKNING/EFFEKT

Påfør masken i et jævnt lag på det netop rengjorte ansigt.

Planteekstrakterne i masken vil fremme udrensningen af urenheder, fedt, talg og giftstoffer i huden, hvorefter den grønne mudder vil absorbere urenhederne.

Anvender du denne ansigtsmaske hver anden dag i en fjorten dages periode vil du tydeligt kunne se en markant reduktion af sorte hudorme på næsen og langs med kinderne. Herefter 2-3 gange om ugen.

Når du anvender denne maske jævnligt vil du opleve hvordan din hud kommer til at fremstå friskere, mere klar og med en langt mindre tendens til bumser og betændelsestilstande.
 

INCI

Aqua Octyl Dodecanol Kaolin Peg-40 Hydrogenated Castor Oil Peg-75 Lanolin Propylene Glycol Olea Europea Fruit Oil Titanium Dioxide Phenoxyethanol Carbomer Parfum Melissa Officinalis Leaves Extract Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Steam Extract Calendula Officinalis Flower Extract Sorbitol Citrid Acid Peg-15 Cocamine Methylparaben Sodium Hydroxide Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Butylphenyl Methylpropional Hexyl Cinnamal Linalool Benzyl Salicylate Citronellol Geraniol Alpha Iomethyl Lonone CI 772888

Kunder der har købt dette produkt har også købt