Tilbud
Natcreme med coenzym Q10 , Forsinker Hudens Aldring, 50ml

Natcreme med coenzym Q10 , Forsinker Hudens Aldring, 50ml

260,00 DKK 400,00 DKK


Denne natcreme med Q10 tilfører huden energi og hæmmer huden aldring. Den kan nnvendes af alle hudtyper. Denne antiage natcreme indeholder Coenzyme Q10, som eksistere naturligt i hudens celler, Q10 er energigivende for cellerne og fremme deres evne til at beskytte sig selv og forhindrer derme rynker i at opstå. 

 


Varenr.: 11590
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Natcremen er sammensat af en række naturlige virkestoffer som er med til at øge effekten af Q10.

INGREDIENSERNE

JOJOBA OLIE sammensætning er meget lig hudens eget talg og optages nemt i huden, den danner en hinde der ikke fedter eller stopper porrerne til, Jojoba olien beskytter og forhindrer huden i at udtørre.

SHEA BUTTER er kendt for sine mange gode egenskaber, den blødgørere og regenererer og har en beskyttende virkning på huden. 

CO ENZYM Q10 tilfører huden den mængde energi, der er nødvendig for cellernes regenerering, beskyttelse og reparation. Når huden med alderen mister sin elasticitet, kan den komme til at se træt ud, og derfor er det vigtigt med et Q10 produkt, der sætter cellerne i gang med at producere den nødvendige mængde energi igen. Co enzym Q10 har virkning som en antioxydant og medvirker til neutralisering af frie radikaler.

CAMILLE har gennem mange århundrede været blevet anvendt for sin betændelseshæmmende evne.

RETINOL A- VITAMIN Når A-vitaminet trænger ind i huden vil den stimulere cellerne til at gendanne elasticiteten i huden. A-vitamin er altså cellefornyende og kan forbedre strukturen i huden.

C-Vitamin stimulerer huden til at produere det vigtige kollagen som vil medvirke til at huden bliver fastere og sikrer at huden ikke dehydrerer

E-Vitamin hæmmer og blokere de frie radikaler.
 

Anvendes om aftenen efter afrensning af huden.

Regelmæssig anvendelse af creme med Q10 vil kunne forsinke hudens aldring betydeligt, og blødgøre allerede opståede rynker. Blandingen trænger dybt ned i huden og giver den et silkemat skær. 

 

INCI Creme de Nuit Multiactice

AQUA CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE CETEARYL OCTANOATE DIMETHICONE BUXUSCHINENSIS DIISOSTEARYL POLYCLYCERYL-3DIMER DIISOSTEARATE GLYCERIN BUTYLENE GLYCOL ZINC STEARATE CERA ALBA CERA MICROCRISTALLINA MAGNESIUM SULFATE BUTYROSPERMUM PARKII LACITHIN TOCOPHERYL ACETATE PHENOXYETHANOL ALCOHOL DENAT METHYLPARABEN PARFUM PROPYLPARABEN RETENYL PALMITATE UBIQUINONE BISABOLOL BENZOIC ACID TOCOPHEROL DEHYDROACETIC ACID DIISOPROPYL APIPATE PEG-8 ASCORBYL PALMITATE ASCORBYL ACID CITRIC ACID LINALOOL LIMONENE HEXYL CINNAMAL CITRONELLOL EVERINAFURFURACEAE EXTRACT CITRAL HYDROXYCITRONELLAL HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLO-HEXENE CARBOXALDEHYDE

Kunder der har købt dette produkt har også købt