Mandarincreme, Renser Huden og Fjerner Urenheder 125ml

Mandarincreme, Renser Huden og Fjerner Urenheder 125ml

170,00 DKK


Mandarin mælk Kan anvendes til alle hudtyper, men er særligt udviklet til uren hud.

Den har en Særlig evne til at Rense Huden og Fjerne Urenheder og er derfor Velegnet til Problemhud med Mange urenheder og Bumser.

Den let syreholdige manarinolie giver huden en exfolierende virkning og opløser døde hudeller og urenheder. 

Colosé fugtighedscreme med mandarin er et godt alternativ til cremer med kemisk peeling.


Varenr.: 11230
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé fugtighedscreme med mandarinolie er sammensat af blødgørende olier, den let syreholdig mandarinolie og vigtige antioxydanter.

 

INGREDIENSERNE

KOLDPRESSET MANDARINOLIE - indeholder Sukkerarter, Garvesyre, Antioxidanter og Vitamin C. Oliens indhold af frugtsyre vil give huden en let exfolierende behandling, som vil rense din hud, og hjælpe dig af med urenheder.

Fedtsyrer fra Palmeoiler Modvirker Tab af Fugt og Sørger for at Vedligeholde Hudens Naturlige Fugtighed, er i Øvrigt særlig gavnlig i kampen mod tør hud og rynker.

MINERALOLIE er kendt for at være en af de sikreste  fugtgivende ingedienser til anvendelse i kosmetik og hudpleje. Mineralolie er naturlig og giver yderst sjældent anledning til allergier og hudirritation. Den trænger hurtigt ind i huden uden at fedte, den tilfører fugtighed og vil ikke tilstoppe dine porer.

A-VITAMIN COMPLEX 

C og E vitamin, som Beskytter mod de Skadelige Frie Radikaler.

ANVENDELSE

Kan bruges som dagcreme eller som suplement i løbet af dagen

 

INCI

AQUA PARAFFINIUM LIQUIDUM SORBITAN STEARATE POLYSORBATE 60 CAPRYLIC/CAPRI TRIGLYCERIDE PROPYLENE GLYCOL GLYCERIN PHENOXYETHANOL CITRUS NOBILIS PEEL OIL TRIETHANOLAMINE CARBOMER PARFUME CHLORPHENESIN METHYLPARABEN BUTYLPARABEN ETHYLPARABEN PROPYLPARABEN PEG-8 TOCOPHEROL ASCORBYL PALMITATE ASCORBIC ACID CITRIC ACID CITRONELLOL LIMONENE LINALOOL HYDROXYCITRONELLAL BENZYL SALICYLATE COUMARIN BENZYL BENZONATE ALPHA-ISOMETHYL IONONE HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL GERANIOL CI: 19140 - 16185

Kunder der har købt dette produkt har også købt