Aloe vera creme til fedtet og uren hud, 125ml

Aloe vera creme til fedtet og uren hud, 125ml

280,00 DKK


Denne Aloe vera creme er det helt rigtige valg hvis du kæmper med urenheder, bumser og en ofte fedtet og skindende hud.

Aloe Vera har været kendt i århundrede for sin evne til at hæmme betændelsestilstande og stimulere bindsvævestamceller. Hvorfor denne creme hurtig vil give lindring og pleje til den betændte hud som er plaget af bumser og acne.

 


Varenr.: 11240
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé aloe vera creme er sammensat som et let emulsion der trænger hurtigt ind i huden. Den kan anvendes både som ansigtscreme og bodylotion.

 

INGREDIENSERNE

ALOE VERA  er kendt for sin evne til at reducerer betændelsestilstande, stimulerer bindevævets stamceller og til at fremskynde hudens evne til at hele sår. I dag anvendes aloé ekstrakt inden for både medicin- og kosmetikindustrien, såvel som inden for diætik. Aloe Vera indeholder mere end 200 gavnlige sammensætninger. Disse er blevet undersøgt gennem utallige kliniske tests som biologisk aktivt middel. Den Aloe Vera Colosé anvender er af den reneste og bedste kvalitet. Den er høstet og udvundet med miljøvenlige metoder for at undgå forurening til produktet.

MINERALOLIE er kendt for at være en af de sikreste  fugtgivende ingedienser til anvendelse i kosmetik og hudpleje. Mineralolie er naturlig og giver yderst sjældent anledning til allergier og hudirritation. Den trænger hurtigt ind i huden uden at fedte, den tilfører fugtighed og vil ikke tilstoppe dine porer.

A-VITAMIN COMPLEX med Både C og E vitamin, som beskytter mod de skadelige frie radikaler.

ANVENDELSE

Colosé Lait d' Aloe anvendes som en dagcreme og efter behov. 

Teenagere som har problemer med uren hud, bumser og acne vil med fordel kunne benytte cremen hver morgen og aften efter afrensning af huden.

Ved solskoldning vil Colosé fugtighedscreme med aloe vera give pleje og hurtig lindring til den skadede hud.
 

INCI

AQUA PARAFFINIUM LIQUIDUM SORBITAN STEARATE POLYSORBATE 60 CAPRYLIC/CAPRI TRIGLYCERIDE PROPYLENE GLYCOL GLYCERIN PHENOXYETHANOL TRIETHANOLAMINE CARBOMER PARFUME ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER CHLORPHENESINE METHYLPARABEN BUTYLPARABEN ETHYLPARABEN PROPYLPARABEN PEG-8 TOCOPHEROL ASCORBYL PALMITATE ASCORBIC ACID CITRIC ACID BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL HEXYL CINNAMAL ALPHA-ISOMETHYL IONONE HYDROXYISOHEXYL-3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE GERANIOL CITRONELLO CINNAMYL ALCOHOL LINALOOL EUGENOL