Morgenfrue mælk, til tør, stresset og skadet Hud, 125ml

Morgenfrue mælk, til tør, stresset og skadet Hud, 125ml

260,00 DKK


Colosé Morgenfrue mælk er en creme til tør hud, stresset og plaget hud.

Den lette konsistens sikrer at cremen trænger let ind i huden og de virksomme Ingredienser bliver optaget.

Calendula olien hæmmer bakterievækst og har sårhelende egenskaber.

Denne creme er udviklet specielt til tør, følsom, rug eller skjoldet hud, men kan bruges til alle hudtyper.


Varenr.: 11260
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé morgenfruemælk er sammensat som en lætflydende mælk som hurtigt trænger ind i huden. Den kan anvendes både som ansigtscreme og en lækker bodylotion.
Den plejende morgenfrueolie har særligt god virkning på huden og gør at denne fugtighedsmælk er et rigtig godt bud på en creme til tør hud.

 

INGREDIENSERNE
MORGENFRUEOLIE har mange gavnlige egenskaber på tør hud og har længe været brugt inden for plantemedicin og skønhedspeleje og vist sig særligt egenet til pleje af svækket hud. Morgenfrueolie har en høj naturlig forekomst af karoten som har en bedøvende, beroligende og antiseptiske effekt på huden. Det gule farvestof fra planterne beskytter også vores hud mod de frie radikaler.

MINERALOLIE er et af de sikreste fugtgivende ingredienser som findes til anvendelse i kosmetik og hudpleje. Mineralolie giver yders sjældent anledning til allergier og hudirritation. Den har en evne til trænge hurtigt ind i huden og vil ikke tilstoppe dine porer.

A-VITAMIN COMPLEX med Både C og E vitamin, Beskytter mod de skadelige frie radikaler.

 

INCI

AQUA PARAFFINIUM LIQUIDUM SORBITAN STEARATE POLYSORBATE 60 PROPYLENE GLYCOL GLYCERIN PARFUME PHENOXYETHANOL TRIETHANOLAMINE CARBOMER CHLORPHENESINE METHYLPARABEN CALENDULA OFFICICINALIS BUTYLPARABEN ETHYLPARABEN PROPYLPARABEN PEG-8 TOCOPHEROL ASCORBYL PALMITATE ASCORBIC ACID CITRIC ACID