Vitality Tonic Pads 60 stk.

Vitality Tonic Pads 60 stk.

200,00 DKK


Vitality pads fjerner de sidste rester af dit renseprodukt og nedbryder døde hudceller og beskadiget væv.

Huden efterlades opfrisket, blød og med fornyet glød.

Vitality Tonic pads er velegnet til alle hudtyper og i enhver anti age hudpleje.

 


Varenr.: 11070
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Colosé Vitality Tonic Pads er en del af et helt nyt koncept, der er baseret på brugen af bløde bomuldspuder (pads) i den faste daglige hudpleje rutine. Formlen i disse pads er sammensat som en skintonic men tilsat Provitamin B5 som gør den særdeles velenget i enhver anti age hudpleje.

 

INGREDIENSERNE

ALLANTOIN nedbryder beskadiget væv og døde hudceller fra huden. Allantoin modvirker hudirritation og forbedrer hudens evne til at generere nyt væv samtidig med at den fremmer fugtigheden i huden.

 

BIOSACCHARIDE GUM-1 naturligt fugtgivende ingrediens som binder fugten i overhuden og giver en beskyttende hinde på huden som modvirker dehydrering og udtørring.

 

SACCHARIDE ISOMERATE er en fugtgivende ingrediens som blødgører huden og er særdeles god til tør og ru hud.

 

VITAMIN E er en vigtig antioxidant i alle typer af hupleje. Den har fugtgivende egenskaber, genskaber hudens naturlige glans og forbedrer hudvævet. E-vitamin beskytter hudens levende celler og væv mod de frie radikaler overalt i omgivelserne

 

PROVITAMIN B5, også kendt som Panthenol - stimulerer og regenererer hudvævet, trænger dybt i huden og er en langtidsvirkende fugtighedsgiver. Har en sårhelende og betændelseshæmmende effekt. Provitamin B5 giver huden en fløjlsblød og glat overflade.

 

ANVENDELSE

Anvendes efter afrensning med dit foretrukne renseprodukt, påfør huden i ansigtet og halsen. Påfør derefter dit fortrukne serum og dag- eller natcreme. Undgå kontakt med øjnene.


INCI #11070 Vitality Tonic Pads

AQUA, GLYCERIN, HEPTYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM, GINGKO BILOBA LEAF EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYROSPERUM PARKII SEED EXTRAKT, ZINK GLYCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, HAMELIS VIRGINIA LEEF EKSTRAKT, COPPER GLUCONATE

Kunder der har købt dette produkt har også købt