Tilbud
Dagcreme Complete, til ung tør hud

Dagcreme Complete, til ung tør hud

95,00 DKK 190,00 DKK


Parfumefri dagcreme til tør og ung hud. Cremen tilfører huden vigtig næring og fugtighed, som kontrollere den overproduktion af fedt som den unge hud ofte har.

Denne creme er baseret udelukkende på naturlige milde ingredienser og har en hudvenlig ph-værdi især tør hud vil have stor gavn af cremen fugtgivende egenskaber.


Varenr.: 11510
Lagerstatus: På lager
stk.

SAMMENSÆTNING

Denne dagcreme til tør hud, er en olie-vand emulsion som forbedrer hudens optag af de aktive ingredienser. Den er parfumefri hvorfor Især meget sart og tør hud har kan anvende denne creme.

KOKOSFEDTSYRE er særligt beskyttende for tør hud, den danner en hinde på huden som sikrer at den ikke mister sin fugtighed og forbedrer hudens evne til regenerering

JOJOBAOLIE Sammensætningen i denne olie ligger meget tæt op ad hudens egen, og sikrer derfor, at den nemt optages i huden og ikke virker fedtende på huden. Den lægger en beskyttende hinde på huden, som beskytter og sikrer huden mod udtørring men uden at stoppe hudens porer. Du sikrer derfor at huden kan ånde frit.

GLYCERIN  er naturlig og fugtighedsbevarende

E-VITAMIN er aktive antioxidanter som beskytter huden mod de skadelige frie radikaler og vil sikre at huden ikke ældes for hurtigt.

ANVENDELSE

Cremen kan påføres den afrensede hud på alle tidspunkter af dagen. Den skal masseres blidt ind med små cirklende bevægelser.

 

INCI

AQUA CAPRILIC CAPRIC TRIGLYCERIDE MYRISTIL ALCOHOL GLYCERIN ALCOHOL DENAT STEARACID ACID MYRISTYL MYRISTATE GLYCERY STEARATE HYDROGENATED COCO GLYCERIDES POLYDIMETHYLLSILOXANE CERA MICROSTALLINEA SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE BUTL METHOXYDIBENZOYLMETHANE TOCOPHERYL ACETATE CARBOMER CHLORPHENSINHENOXYETHANOL PHENOXYETHANOL SODIUM HYDROXIDE

Kunder der har købt dette produkt har også købt