Anti Age Cremer der virker! Disse ingredienser skal der være i din rynkecreme

Oprettet d. under Anti Age Hudpleje

Anti Age Cremer der virker! Disse ingredienser skal der være i din rynkecreme

I denne guide fortæller vi lidt mere om hvad en god anti age creme skal indeholde for at den virker. Så vend din creme om og kig INCI listen igennem hvis du vil være sikker på at det er en rynkecreme som virker. Vi guider dig i dette indlæg.

 

Anti age Ingredienser med dokumenteret virkning

I flere årtier har hudpelejeeksperter forsket i hvilke ingredienser som kan modvirke hudens naturlige aldring og opnå en glat hud uden rynker og løs hud. Resultatet er at vi nu kan fremstille gode anti age cremer som har god dokumenteret virkning og som rent faktisk kan fjerne og forebygge forekomsten af rynker. Vi har herunder samlet de vigtigeste og mest effektive ingredienser.


Antioxidanter

Antioxydanter beskytter hele din krop mod skadelige frie radikaler. De frie radikaler er ustabile iltmolekyler som er vildfarne og hver gang den “rammer” noget i kroppen skaber den skade eller en kædereaktion som giver skader i kroppen eller på huden. Antioxidanterne i kroppen kan stoppe de frie radikaler og dermed hindre at skader opstår eller udvikler sig for meget - Det er en del af din krops naturlige forsvar. Jo flere antioxidanter vi har jo bedre kan vi forhindre for tidlig aldring i form af rynker, brune pletter og ikke mindst kræft.
I hudplejeprodukter kan vi tilsætte mange forskellige typer af antioxydanter, men nogle af de bedste kommer fra vitamin E, C og A samt flere naturlige planteekstrakter.

 

 

A - Vitamin, Retinol eller Retinyl Palmitate
 A vitamin fungerer som en antioxidant og er derfor medvirkende til at beskytte din hud mod skader. Når A-vitaminet trænger ind i huden vil den stimulere cellerne til at gendanne elasticiteten i huden. A-vitamin er altså cellefornyende og kan forbedre strukturen i huden. Når du anvender produkter med A-vitamin vil dine rynker blive mindsket og din hud vil se mere glat og sund ud.
- Når du skal finde en anti age cremer med A-vitamin skal du finde ingrediensen retinol eller retinyl palmitate i ingredienslisten.

C-Vitamin
C-vitamin forebygger udefrakommende cellenedbrydning, og stimulerer hudens bindevæv. C-vitamin reducerer linjer, rynker og misfarvning, så huden bliver mere strålende og glødende.- Kig efter ASCORBID ACID eller L-ASCORBID ACID hvis du vil være sikker på at din creme indeholder Vitamin C. 

 

E-Vitamin
E-Vitamin er en af de mest kraftfulde antioxidanter, som nedsætter de frie radikalers skadelige virkning på huden. Netop derfor bruges E-vitamin til alt lige fra at forbygge aldringstegn til at virke helende på solskoldning. Vi kan tilsætte E-vitaminer i cremer eller anvende forskellige kilder. En af de rigeste kilder til naturligt E-vitamin er hvedekimolie.

- Kig efter TOCOPHEROL, ALPHA-TOCOPHEROL eller TOCOPHERYL ACETATE hvis du vil være sikker på at din creme indeholder Vitamin E.

 

Gingko Biloba
Gingko Biloba virker som en antioxydant på huden ved at den beskytter og nedbryder frie radikaler, men ved flere undersøgelser har Gingko Biloba vist gode anti age egenskaber.
Den virker ved at den fremmer fugtigheden og gør huden mere glat. Den øger collagen produktionen og dermed vil den hjælpe cellerene til at genopbygge sig selv. Gingko Biloba fremme blod cirkulationen i de små blokar hvorfor den også kan reducere sorte rande under øjnene.

 

Plantestamceller 

Plantestamceller er noget af det nyeste indenfor anti-age hudpleje, efter 10 års forskning er det nu muligt at udtrække molekyler fra plantestamceller som via cremen trænger ind i hudens stamceller hvor den hjælper med at holde cellens funktioner ved lige og stimulerer huden til at danne elastin og kollagen, hvilket opstrammer huden og modvirker rynker. Brug af stamceller har ingen bivirkninger eller negativ indvirkning på huden eller celler.

 

Colosé cremer med Plantestamceller

Niacinamid

Nicinamid er vitamin B3 og har utroligt mange gode egenskaber på huden. Studier har vist at Niacinamid kan øge collagen og ceramide produktionen i huden. Hudens overfladestruktur bliver forbedret, rynker bliver udglattet og vitaminet hindrer skader fra de frie radikaler.

Nicinamid har vist sig effektfuld på rynker, fine linjer, hyperpigmentering, leverpletter, acne og giver generelt huden en flottere og mere glat struktur. - Niacinamide er en multitakser i din creme og uanset alder vil du få stor glæde af en creme med niacinamid!
- Kig efter Niacinamid i ingredienslisten hvis du ønsker vitamin B3 i din creme.

 

Co Enzym Q10

Det naturlige co-enzym Q10 tilfører huden den mængde energi, der er nødvendig for cellernes regenerering, beskyttelse og reparation. Q10 neutraliserer også frie radikaler. Når huden med alderen mister sin elasticitet, kan den komme til at se træt ud, og derfor er det vigtigt med et Q10 produkt, der sætter cellerne i gang med at producere den nødvendige mængde energi igen.
- Kig efter UBIQUINONE, CO ENZYME Q10 eller IDEBENONE hvis du ønsker en creme med Q10's virkning.

Hyaluronsyre

Hyalulronsyre er et stof, som findes naturligt i kroppen, i næsten hver eneste celle. Stoffet er kendt som "naturens fugtgiver", da det er et vandskabende molekyle, som tiltrækker og binder vand op til 1000 gange dets egen vægt. Hudens kollagen-fibre bliver hermed mere smidige. Hyaluronsyre beskytter huden mod udtørring og virker som en udfylder, der hjælper med at udglatte linjer og rynker.
- Se efter HYALURONIC ACID eller SODIUM HYALURONATE i ingredienselisten - Sodium hyaluronate anses for at være den mest effektive form for hyaluronsyre 


Pro Vitamin B5

Når vi anvender Pro Vitamin B5 i hudplejeprodukter gør vi det af flere årsager.

1. Den har en evne til at fremme hudens evne til at holde på sin fugtighed - Een velfugtet hud har langt mindre tendens til at få rynker.
2. Panthenol har antiinflamatoriske egenskaber, den kan mindske kløe og forbedre hudens evne til at hele skader. Hvorfor den ofte anvendes i produkter til pleje af solskadet hud.
3. Pro Vitamin B5 har en særlig god evne til at trænge ned i hudens dybe lag hvorfor den kan tilføre din hud essentiel fugt.

Når du anvender en creme som bla. indeholder Pro Vitamin B5 så vil du tilføre din hud fugtighed og beskytte den mod udtørring. Når huden er velfugtet, vil den hurtigt fremstå mere glat og sammen med de øvrige ingredienser vil du opnå en flot hud med mindre markante rynker og løs hud.
Pro Vitamin B5 vil fremgå som Panthenol når du kigger efter den i ingredienslisten. 

 

 

 

Peptider

De anvendes ofte i anti age produkter pga. deres bemærkelsesværdige evne til at fjerne rynker og fine linjer.
Peptider er aminosyrer som fremmer collagen og elastin produktionen i huden og dermed fremmer den hudens genopbygning.
Pentapeptid-3 som Colosé anvender evner at blokere nervesignaler til musklerne så de forbliver afslappede og mimiske rynker vil derfor blive markant reduceret.
- Peptider kommer i mange former, men det du skal kigge efter er PENTAPEPTIDES, PEPTIDES, TETRAPEPTIDE eller OLIGOPEPTIDES

 

Find din anti age creme hos Colosé!

I Colosé shoppen finder du et bredt udvalg af anti age cremer med de ovenævnte ingredienser.

Du finder dem alle via dette link: Colosé Anti Age cremer.

Har du spørgsmål om ingredienser eller en enkelt creme, så skriv endelige til os.


Kommentar(er) 1

  • Ansigtscreme
    Ansigtscreme

    Det er helt sikkert at meget af det virker. Jeg læste en videnskablige undersøgelse og det viser klart at der er en effekt mod rynke fra cremer. 

    Svar

Skriv din kommentar